Connect with us

Domaće serije

V(FAU) EFEKAT nova domaća serija stiže na kanal SUPERSTAR! A evo i KADA! (VIDEO)

Pogledajte prvi trejler!

Published

on

V fau efekat

V(fau) Efekat stiže na kanal Superstar – Šta se dešava kada se spusti zavesa? Ko su glumci kada skinu maske? Da li je teatar mesto duhovnog uzdignuća ili pozornica koja krije mračne tajne? Nova hit serija pod misterioznim imenom „V(fau) efekat“vodi nas kroz imaginarnu priču stvarnog zločina.

Pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića, „V (fau) efekat“, stiže osam uzbudljivih epizoda, čije emitovanje počinje 10. februara na kanalu Superstar TV-u, sa dinamikom prikazivanja svake subote i nedelje od 21h. Pored trilerskog zapleta i portage inspektorke Sorge (Milica Janevski) koja istražuje misteriozne zločine u stilu Agate Kristi, publika će biti u prilici da prati priču sa ironičnim i crnohumornim pogledom na pozorišni život, njegove umetnike i njihove sudbine.

„V(fau)“efekat nas vodi u Savremeni teatar u kojem su u toku pripreme za dugoočekivanu premijeru komada Slučaj Bertolda B.  Na premijeru stižu sve važne zvanice, novinari kritičari, ali i ministar kulture čiji sin igra glavnu ulogu. Predstava se odigrava uspešno i gromoglasan aplauz se prolomi salom, a onda nastaje muk – ovako nas kreatori ove serije uvode u misterioznu potragu punu strahova, intriga i laži.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/FireFly

 

Advertisement