Connect with us

Serije

LUCIFER prva sezona serije na kanalu STAR

Grad Andjela, u četvrtak, 01. februara, od 21.00

Published

on

Lucifer

LUCIFER je serija koja je na kanalu Star (četvrtak, od 21.00), i originalna je priča o palom anđelu. Nezadovoljan titulom vladara pakla Lucifer Morningstar napušta svoj presto i penzioniše se u Los Anđelesu, gde je vlasnik luksuznog klavirskog-kluba pod nazivom Lux. Udružuje se s agenticom policije Kloi Deker u hvatanju kriminalaca.

Dok zajedno pokušavaju da reše ubistvo pop zvezde, Lucifer je iznenađen Kloinom urođenom ljubaznošću. Počinje da se pita da li još ima nade, iako je navikao da se nosi sa najgorim pojedincima čovečanstva. U isto vreme, Božji glasnik Amenadiel stiže u Los Anđeles da ubedi Lucifera da se vrati u podzemni svet. Ali Lucifer ima Grad anđela na svom tanjiru i otkrio je novu svrhu u životu. Previše se zabavlja da bi i pomislio da se vrati.

Može li đavo biti u iskušenju da pređe na stranu dobra ili će ga prvobitni poziv povući nazad ka zlu? Seksi, mračna i drska, ova drama zasnovana je na popularnom stripu Peščani čovek s početka 1990-ih, daje ideju da možda svako ima šansu za iskupljenje i novu šansu… Čak i sam đavo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement