Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju: Evo ko su TAKMIČARI u sledećoj emisiji

U nedelju, 10. marta, od 21.00 na RTS 1

Published

on

Ja-volim-Srbiju

Posvetite i naredno nedeljno veče porodičnom kvizu „Ja volim Srbiju“ – predstoji još jedno uzbudljivo i zabavno izdanje, koje je obeležilo pregršt emocija i raznolikih talenata!

Ovaj TV format okuplja naše najpoznatije književnike, istoričare umetnosti, mlade sportske nade ali i one koji su već ostvarili velike uspehe, zatim afirmisane glumce, pevače, muzičare i druge umetnike, kao i omiljena TV lica. Podrazmevajući da svi učesnici itekako i nedvosmisleno vole Srbiju- u ovom kvizu nadmeću se u poznavanju njene istorije, demografije, geografije, kulture, tradicije, jezika…

Plavi tim

U Neletovom, plavom timu, ovoga puta su: Laura Barna– srpska književnica i istoričarka umetnosti, Saša Đurašević– televizijski, filmski i pozorišni glumac i Stefan Čeganjac – frontmen benda „Čegi“.

Okijev crveni tim ove nedelje na teren izlazi u ovom sastavu: Andrea Stojadinov– svetska i evropska juniorska šampionka u džudou, Marko Milošević – pesnik i autor prvog filma poezije na ovim prostorima i Žarko Dimoski – član Teatra „Komedija“ iz Skoplja.

Crveni tim

Voditeljka kviza „Ja volim Srbiju“ je Dragana Kosjerina, a režiju ovog TV formata potpisuje reditelj Darko Kamarit.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS

Advertisement