Connect with us

Domaće serije

Stiže JUŽNI VETAR 3: Miloš Biković OTKRIO kakva sudbina čeka Maraša!

Poslednji nastavak krimi sage zvaće se “Južni vetar 3: Gas geben”

Published

on

Juzni-vetar-3-Gas-Geben-Milos-Bikovic

Sve je spremno za “Južni vetar 3”! Jedan od najpopularnijih filmova današnjice ove godine dobija svoj treći, a ujedno i poslednji nastavak. Priča o momcima iz kriminalnog miljea, Petru Marašu i Baći, koje su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i Miodrag Radonjić privodi se kraju.

Scenario za treći deo filma “Južni vetar” nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović.

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela “Južni vetar”. Zvaće se “Južni vetar 3: Gas geben”, što u prevodu sa nemačkog jezika znači “dati gas” ili žargonski “ide gas”. Ovaj naziv posebno će se dopasti našim gastarbajterima.

juzni-vetar-3-gas-geben

Kako je Miloš Biković najavio, treći nastavak filma biće i poslednji, pa se saga sa Marašem i Baćom ovde i završava.

– Svaka priča treba da ima tri čina. Mi smo sada pred početak tog trećeg čina i završnice tog projekta. Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke, gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora – rekao je Miloš Biković u emisiji “Kec na 11”.

Da li je Biković ovom izjavom otkrio kraj, ostaje da vidimo.

Podsetimo, film, a potom i istoimena televizijska serija doživela je ogroman uspeh i stekla ogroman broj poklonika. Prvi deo filma „Južni vetar“ prikazuje uspon sitnih kradljivaca automobila u svetu kriminala, gde Maraš postaje glavni bos.

Nastavak „Južni vetar: Ubrzanje“ obarao je rekorde gledanosti u domaćim bioskopima, a publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: Film i TV / K1

Advertisement