Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 4. epizoda: Bora juri kocku a Danilo žene

U četvrtak, 7. marta, od 20.30 na Nova S

Published

on

Vreme-smrti-4-epizoda

Vreme smrti 4. epizoda: Đaci su se razišli po Skoplju pred odlazak na front: Bogdan i Ivan razgovaraju o životu, ljubavi i društvenom sistemu, Bora juri kocku a Danilo žene. Natalija čita komšinicama pisma sa fronta. Ivan Kosari u kafani pripoveda svoju mladalačku ljubav, ona ga sažaljeva.

Nataliji stiže telegram od Bogdana da će sutradan biti u Kragujevcu. Natalija se sprema da ide da ga sačeka. Otac i majka joj se ne bune, naprotiv, pripremaju je za odlazak. Kosara vodi pijanog Ivana da prenoći kod nje. Sažaljeva ga što ide na front. Provode noć zajedno. Pred zoru, đaci se okupljaju pred kasarnom.

Natalija se budi pred polazak u Kragujevac. Pred sam polazak, po Nataliju dolazi Sreten, čija žena se porađa. Natalija žuri na voz, ali prihvata da pomogne.

Dete se rađa mrtvo, a Natalija kasni na skelu koja treba da je preveze na voz za Kragujevac. Gazi u reku da stigne skelu, ali shvata da neće uspeti…

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement