Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! Ovo je NAJMOĆNIJA ŽENA serije IGRA SUDBINE! Sahranila Adu Kanački, Brunera i Nikšu Korlata, I TU NIJE KRAJ!

Nećete verovati o KOME JE REČ!

Published

on

Igra sudbine tokom gotovo 1.000 epizoda donela nam je niz svakojakih preokreta i iznenađenja koja su nas naizmenično ostavljala bez daha, ponekad na ivici suza, a često i na korak od umiranja od smeha. Bilo je tu svega – podmetačina, trovanja, duplih identiteta, šurovanja, intriga, švaleracija i raznih malverzacija. Sve u svemu, retko smo bili ravnodušni, a reakcije su još ređe izostajale. Pozitivne, negativne, ali uvek prisutne.

Ipak, jedna junakinja popularne serije, čini se da je zaslužila veoma malo prostora na našem sajtu i u javnosti, ako se u obzir uzme činjenica da je preživela duže nego iko u ovoj priči (ako izuzmemo Vukašina, za kog postoji legenda da je bio deo seta „Igre sudbine“ još pre nego što je i postavljena scenografija), te joj zbog toga danas moramo posvetiti zasluženu pažnju.

Nikada nećete pogoditi o kome je reč, a mi ćemo vas još malo namučiti pre nego što vam otkrijemo.

Naime, ova junakinja tokom svog milenijumskog bivstvovanja u glumačkoj postavi popularne sapunice našla se na obe strane zakona – i na strani pravde, ali i kao sastavni deo kriminalnih grupa koje su radile o glavi pozitivcima. Bila je i na strani dobra, a videli smo je i kako šuruje sa negativcima. Budući da se u „Igri sudbine“ junaci u ljubavnim odnosima nisu našli još jedino u vezi sa svojim rođacima (mada smo u par navrata i tu bili veoma blizu) možemo reći da je po tom pitanju ova junakinja prilično čista. Nema previše intriga i romansi u koje bismo je mogli uplesti, u čemu se možda i krije tajna njenog opstanka tokom gotovo svih 1.000 epizoda „Igre sudbine“. Zato ovaj lik nosi važnu lekciju – pazi s kime spavaš, duže ćeš poživeti.

Igra sudbine Bruner

Istina, ova junakinja je upravo zbog toga doživela toliki broj transformacija u seriji, da u tome ne može da joj parira nijedan drugi lik. I baš ta kameleonska priroda ovoj moćnoj ženi pomogla je da pod svojim nogama i za svojim leđima ostavi neuporedivo snažnije igrače kao što su Ada Kanački, Bruner, Nikša Korlat, Matija, Riter i svi koji su se tokom ovih 1.000 epizoda izređali kao oni koji mrače i oblače radnjom serije „Igra sudbine“. I svakome od njih ONA je videla leđa. Živela je u njihovoj senci, služila im, a zatim ih i otpratila iz serije, zalupivši za njima vrata, srećna što je preživela još jednu sezonu.

Imate li ideju o kome je reč?

Da vas ne bismo dalje mučili, evo i prvog traga. Ova superiorna junakinja koja je uspela preko svoje grbače da preturi sve turbulencije popularne sapunice svoju avanturu u okviru serije započela je kao novinarka. Zatim je bila i direktorka televizije, alfa i omega medijskog neba imaginarnog sveta moćne dinastije Kanački kojoj je tokom nekoliko stotina epizoda uvek bila na usluzi. A kada je sirota Ada završila kako je završila ova junakinja otpočela svoju degradaciju, ali je, ipak, ostala deo serije. Doduše, sada kao šankerka i konobarica u čuvenom biznis klubu.

Naravno, sada vam je već jasno o kome je reč. I u pravu ste. To je glavom i bradom – Marijana. Lepa intelektualka koja će jubilarnu hiljaditu epizodu serije „Igra sudbine“ dočekati na novoj poziciji – čistačice i kućne pomoćnice. Ali i dalje kao deo glumačke postave.

 

E, sad, sa pravom se pita veći deo publike popularne sapunice, kako je to moćna novinarka, bivša direktorka televizije i tokom jednog dela serije čak MINISTARKA u vladi, spala na toliko niske grane da od Jovane Bošnjak (Bojana Ordinačev) dobija lekcije očišćenju drvenarije? Zar nije mogla da nađe makar neku vezu (na račun bivšeg uticaja i moći) da dobije neki ozbiljniji posao. Podsetimo, čak je i Barbara bez dana škole i iskustva uspela da dobije poziciju detektivke u Vukašinovoj agenciji. Te sreće, Marijana, međutim, nije bila. Fotelju će očigledno sledeći put videti samo kad bude čistila prašinu sa nje.

Zato se sa velikim uzbuđenjem pitamo – šta je sledeće? Koja je to nova uloga u kojoj ćemo videti glumicu Bojanu Grabovac na simpatičnom proputovanju u liku junakinje Marijane od vrha do dna piramide moći univerzuma „Igre sudbine“?

A ako razmišljate o poruci koju nam Marijana šalje, ona je jasna i pomalo zabrinjavajuća: „Ko radi i uči, prašinu brisaće po kući“! Doduše, nadživeće sve u seriji, pa treba imati i to u vidu…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva/Printskirn

 

 

Advertisement