Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 3: Sledi HAOS! Evo KO će pomoći VUKU! Ines POLUDELA! Veru čeka UŽAS! Evo ŠTA će joj se dogoditi!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze polako, ali sigurno dolaze do velike završnice. Sve je spremno za poslednjih 10 epizoda koje će nam konačno doneti rasplet sage o porodicama Tomović i Smiljanić, kao i odgovore na mnogobrojna pitanja koja su pred nas postavila dešavanja u poslednjim epizodama.

Najvažniji odgovori koji nas čekaju tokom naredne nedelje na kanalu Superstar odnose se na Vuka, Anju, Zorana i Linu, ali i na inspektora Molnara čija se karijera nalazi pred velikom prekretnicom. Ali, da krenemo redom.

Vuk je vođen pozivom Inesine psihijatrice Karle rešio da napokon stane na put ludilu i otkrije ko stoji iza velike zavere koja preti njemu, Veri i Anji. Zato se zaputio ka Hrvatskoj i Inesinoj kući. Tamo ga je kao što smo videli sačekalo neprijatno iskustvo. Ines sa špricom sedativa koji je Vuka „bacio“ u nesvest, nakon čega ga je Ines zavezala za krevet.

Međutim, tu nije kraj njenom ludilu. U razgovoru telefonom Ines saopštava nekome sa druge strane „žice“ da ako ona ne može da ima Vuka, njega neće imati niko. U poslednjim kadrovima ona zgrabi žarač vatre sa kamina i odlazi da ubije Vuka. Da li je tu njegov kraj? Ko će spasti Vuka od Ines? Da li će to biti njen otac? Karla? Ili će se Vuk sam osloboditi i suprotstaviti svojoj otimačici.

Za to vreme u Srbiji je u toku nova drama.

Molnaru neko radi iza leđa. Sprema mu se scenario koji mu se nimalo neće dopasti. O čemu li je reč?

Na imanje Tomovića stiže policija! Koga će uhapsiti? Zašto Ruža govori Zoranu i Lini da moraju da pobegnu što pre?

Marko i Andrijana shvataju da su žrtve velike zavere. Ko im radi iza leđa? Ko je detektiv koji je Marku rekao da Andrijana nosi njegovo dete?

Konačno saznajemo koji je to tajni plan koji su imali Ines i njen muž.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement