Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 10. epizoda: Adam pokušava da spase Javoka, ali ne uspeva!

U utorak, 19. marta, od 20.30 na Nova S

Published

on

Vreme-smrti-10-epizoda

Vreme smrti 10. epizoda: Borba se nastavlja. Mišić saziva oficire da ih pita za savet. On dobrovoljno prihvataju da budu raspoređeni u čete. Mišiću to daje novu snagu.

Bogdan sa osmatračnice daje instukcije o položajima neprijateljske artiljerije. Granata obara stablo sa kojeg osmatra. Magla sprečava pokret vojske. Adam dobija naređenje za napad bajonetom. U bici, pokušava da spase ranjenog druga Jakova, ali odusteje, jer mu je voljeni konj Dragan pobegao.

Mišić dobija loše izveštaje sa fronta. Adam traži Dragana, ali ne uspeva da ga nađe. Pokušava da spase Jakova, ali on umire. Bora i Danilo se sreću sa beguncima i očajnicima. Iluzije im se ruše. Danilo moli Boru da, ukoliko ne preživi, posle rata ode kod njegovih i kaže im da je bio junak.

Bora rezignirano prihvata. Mišić dobija vest da je od Saveznika u Solun stigla pomoć – pedeset hiljada granata. Na svim frontovima se vode ljute borbe. Iako je srpska vojska iscrpljena, vojnici shvataju da je i austrougarska na izmaku snaga.

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement