Connect with us

Domaće serije

U KLINČU 3. SEZONA: Otkrivamo kada počinje, radnju, nove likove, koliko će biti epizoda…

Veliko glumačko pojačanje serije biće Miodrag Radonjić

Published

on

u-klincu-3-sezona

U klinču 3. sezona: U novih trideset epizoda serije ponovo ćemo gledati nesuđenog boksera Aljošu Kovača u životnom ringu između studija dizajna zvuka, rada na svojoj muzičkoj karijeri i novih ljubavnih problema. Kako Aljošina bivša devojka, Tea nije uspela da se vrati na studije u Milano, a njegova veza sa Iskrom je u krizi, na pomolu su nove peripetije u ovom ljubavnom trouglu kome će svoj doprinos dati i problematični Aljošin kolega sa fakulteta, Pop.

Šta nas još očekuje u trećoj sezoni?

I porodicu Kovač čekaju nova iskušenja – Mirin i Veljin brak doćiće u ozbiljnu krizu, a njihova kćerka Milica imaće pune ruke posla – oko zavađenih roditelja, sudbine kluba Velter ali i komplikovanog odnosa sa Makijem. Treća sezona donosi nove peripetije i u živote Aljošinih prijatelja, brata i sestre Antonijević – dok se Filip avanturistički baca na nove poslovne, ali i ljubavne (ne)prilike, Vanjini životni stavovi dolaze na probu u novoostvarenoj vezi sa Tadijom, kao i u izmenjenoj upravi kafane Novi Trst. Pored starih, dobro poznatih junaka kao što su Simke, baka Anka, ujka Toma, Jakov i Luna u trećoj sezoni upoznajemo nove, zanimljive likove.

u-klincu-3-sezona-1

Anita Ognjanović kao Milica

U ulozi Aljoše pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Filip Stankovski, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, Borka Tomović, Teodor Vinčić, Branko Perišić, Anastasia Mandić, Vladan Gajović, Jovo Maksić, Nataša Marković, Zlatija Ocokoljić

Stižu glumačka pojačanja

U trećoj sezoni pojačanje glumačkoj ekipi donose Nevena Nerandžić, Bojana Gregorić, Miodrag Radonjić, Irfan Mensur i drugi.

u-klincu-3-sezona-2

Miloš Petrović Trojpec kao Tadija

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario 3. sezone potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đonović i Goran Starčević. Reditelji su Nebojša Radosavljević i Ljubomir Božović. Ekipu serije čine i direktori fotografije Bojana Andrić Đorđević i Strahinja Marković, kostimografi Milica Terzić i Ružica Bukvić, šminka i frizura – Sonja Vizentaner i Milena Ristić, scenograf Damjan Paranosić, montažeri Nikola Purić i Matija Đukanović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević i kompozitor Aleksandar Ranđelović. Direktor serije je Pavle Stevanović. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Treću sezonu serije “U klinču” pratimo od 8. aprila, radnim danima od 20.00 na RTS 1.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement