Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Lucija Šerbedžija otkriva NAJVEĆU TAJNU! Evo ŠTA će biti sa INES NA KRAJU! Čeka nas VELIKO IZNENAĐENJE!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze zvanično će se oprostiti od publike, makar kada je reč o kanalu SUPERSTAR. Veliko finale, prema rečima reditelja i producenta ovog projekta Dejana Karaklajića, donosi nam iznenađenje koje će nas ostaviti bez teksta. Glumica Lucija Šerbedžija sa svojom junakinjom Ines, ostavila je snažan pečat na treću sezonu, a šta misli o ovoj ulozi otkrila je u video gostovanju na televiziji K1.

– Pre ove serije, moja jedina saradnja sa kolegama iz Srbije bila je u seriji „Žigosani u reketu“. Ovo je svakako bila veća i izazovnija uloga u kojoj sam uživala, kao i u radu na projektu. Odmah od početka videlo se da radim sa profesionalcima, i kada je reč o kolegama, ali i o produkcijskom timu. Nisam do sada imala priliku da radim na dva seta, što je za mene bilo veliko iskustvo – priznaje glumica dodajući da joj je lik Ines od početka bio veoma primamljiv.

– Ne mogu da kažem da je ona čist negativac. Ines u sebi nosi i dozu trilera, i ljubavi, komičnih situacija, horoa i drame. U svakom slučaju nije neko ko bilo koga može ostaviti ravnodušnim i tako će biti do samog kraja – priznaje glumica, otkrivši za kraj i najveću tajnu kada je reč o njoj, seriji „Tajne vinove loze“ i ulozi Ines.

– Ovde u Hrvatskoj imam program RTS-a, ali zbog autorskih prava, mi u Hrvatskoj ne možemo da gledamo „Tajne vinove loze“, tako da ja nisam pogledala nijednu epizodu. Odglumila sam celu sezonu, ali uopšte ne znam kako je sve ispalo na kraju. nadam se da ću nekako uspeti da nađem sve epizode i vidim kako Ines izgleda u seriji – otkrila je Lucija Šerbedžija.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement