Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Otkrivamo: Snima se 4. sezona? Evo ŠTA će biti sa Vukom i Verom!

Nastavak zavisi SAMO od JEDNE STVARI! Evo i KOJE!

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze polako, ali sigurno stigle su do druge obale posle trosezonskog plivanja uzburkanim vodama života Tomovića i Smiljanića. Kako nam je veliko finale otkrilo, život je na kraju sve junake darovao. Neke mudrim lekcijama, a neke i konkretnije.

Vuk i Vera, glavni junaci serijala, posle svega ipak su shvatili ko su, jer kako Mirtea u svom oproštajnom pismu reče – tek kada znaš ko si, možeš znati kuda ideš. Vera je sebe pronašla u životu koji je do sada vodila, među čokotima vinove loze, i u porodičnoj kući koja je deo nje otkad zna za sebe. Nažalost, to je značilo da Vuka mora ostaviti iza sebe, pre svega kako bi zbog opšte dobrobiti sačuvali svoj odnos.

Ruža kao Ruža. Progonjena demonima prošlosti i željna toga da drugima bude od pomoći i pri ruci. Jer samo tako njen život ima svrhu.

Lina i Zoran čekaju prinovu. Oni su se konačno vratili sebi i spremni su da zajednički grade novu budućnost. Ispočetka.

Anja je pogled usmerila ka budućnosti i ka novim granicama. Prelazeći njih spremna je da pomera sopstvene granice i da bude bolja verzija sebe.

Ivan nastavlja da juri svoje snove. Uz pomoć ljubavi i najbližih, ali uvek uz sebe na prvom mestu.

A šta to znači za seriju Tajne vinove loze? Da li je ovo kraj?

Pažljivim gledaocima nije promakao jedan važan detalj koji bi mogao da nam odgovori na ovo pitanje. Na kraju poslednje epizode treće sezone nigde nije pisalo da je ovo bio i kraj serije. Dodatno, autor projekta, reditelj i producent Dejan Karaklajić u nedavnom intervjuu našem portalu jasno je stavio do znanja da nastavak zavisi isključivo od volje produkcije, odnosno Telekoma Srbije. Ako njihova odluka bude bila pozitivna, serija će dobiti nastavak. A kuda bi taj nastavak mogao da povede priču?

Verujemo da bi u četvrtoj sezoni Vera i Vuk mogli da nastave da grade samostalne živote, ali blisko oslonjeni jedno na drugo. Priča bi nesumnjivo fokus radnje prebacila na mlađe junake, i sasvim sigurno bi pratila izazove sa kojima se oni susreću u svojim životnim borbama, dok bi im stariji stubovi priče tu bili kao oslonac. Tema za nastavak ima, a da li ćemo ih gledati i na malom ekranu saznaćemouskoro.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

 

Advertisement