Connect with us

Bioskop

NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO Premijerno 8. maja u BIOSKOPIMA!

Karte u prodaji!

Published

on

NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO nova akciona avantura 20th Century Studios-a čiju režiju potpisuje Ves Bol (Wess Ball), a glavne uloge tumače Oven Tig, Freja Alen, Kevin Durand, Piter Mejken  i Vilijam H. Mejsi premijerno će biti prikazana u bioskopima 8. maja, za čije prve projekcije se već od danas mogu pronaći karte na blagajnama dvorana.

U susret filmu, a povodom Dana planete Zemlje koji se proslavlja u nedelju 21. aprila, tokom celog vikenda trajaće tematske aktivnosti, a najnovije ostavrenje „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“ podržaće organizovani događaj koji priređuje organizacija Saveza studenata Biološkog fakulteta.

Ceo sled trajaće puna dva dana, u subotu 20. aprila, u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac“ i narednog dana, u nedelju u Beo Zoo Vrtu gde će tokom Ecohunt-a jedan od punktova biti potpuno posvećen evoluciji i majmunima kao vrsti.
Takmičari će kroz igru imati priliku da se bliže upoznaju sa ovom tematikom, a za pobednike organiyovanog kviza u Botaničkoj bašti sledi nagrada u vidu vaučera za najavljenu premijeru filma, „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“.

Podsetimo, globalna epska franšiza dobila je nastavak priče i sada, nakon Cezarove vladavine upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni kao dominantna vrsta žive u skladu, dok su ljudi primorani da budu „u senci“.

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, reditelj Ves Bol udahnuo je novi život priči, a 20th Century Studio objavio je već tri trejlera za film čija svetska distribucija kreće od četvrtka, 9. maja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement