Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 3. SEZONA 4. EPIZODA: ŠOK! Balša je UHAPŠEN! A evo i ZAŠTO!

U četvrtak, 25. aprila od 22.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 98. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 3. SEZONA 4. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak, 25. aprila od 22 časa na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Tadija tokom telefonskog razgovora shvata da ga Nikolina prisluškuje i napada je. Ona mu kaže da ga nije prisluškivala, ali da je sasvim slučajno čula kada je rekao da ne želi da uništi nekome život. Potom mu saopštava da je saznala da se Ćira brine o tome ko je Tadijin otac, što Tadiju ostavlja u šoku. Da li će Tadija početi da sumnja da mu je Balša otac?

Svetozar dolazi u Olginu antikvarnicu i zatiče Vasju koji mu se predstavlja, na šta Svetozar kaže da vrlo dobro zna ko je on. Kada ga Vasja pita da li je on neki producent, Svetozar mu se predstavlja kao advokat čiju je ženu nedavno kidnapovao. Kako će Vasja reagovati na Svetozareve optužbe?

Fani se tokom večere žali kako njeno dete nije krivo što mu je baba mafijašica, a deda švaler, na šta Lala oštro reaguje govoreći da ko god bude raspravljao o njenom braku, neće više sedeti za tim stolom. Da li će Fani ozbiljno shvatiti ovo upozorenje?

Caca razgovara sa Ćirom i kaže mu da joj je ubacio crv sumnje i da sada ne može iz glave da izbaci Viktora, Veru, Ljubicu i Tadiju, i u tom trenutku Nikolina ulazi u kuhinju i pita je šta priča o Tadiji. Da li će Caca uspeti da se izvuče iz ove situacije?

Kosara se suočava sa generalom Konatarom i pita ga da li je znao da je rodila žive bliznace, na šta joj on potvrdno odgovara, ali ostaje nem kada ga pita da li je znao da su njene blizance dali nekome. Da li će Kosara saznati istinu?

Andrija se poverava Dori da je siguran da Zdravko krije neku strašnu tajnu u vezi sa Stefanovim (Gujinim) ocem. Dora sa osmehom kaže da nije znala da mu se brat zove Stefan, na šta Andrija kaže da je on jedan sjajan momak i da jedva čeka da ih upozna. Kako će Dora reagovati kad vidi ko je Andrijin brat?

Balša poziva Doru, Tadiju i Jakova i moli ih da ne pritiskaju Lalu, jer razlog svega što se desilo među njima nije ni Renata, niti njegovo neverstvo, već nešto sasvim drugo. Da li će Dora, Tadija i Jakov pokušati da saznaju o čemu se radi?

Kosara priznaje Lali da je bila kod Konatara, oca njene dece, i da ju je ono što je saznala potpuno izbacilo iz ravnoteže. Da li će Kosara priznati Lali sve?

Balša biva uhapšen po nalogu specijalnog tužioca za organizovani kriminal. Kako će Balša reagovati na ovo?

Dragomir pred Jelom nasrće na Ljubicu, a Jela, u želji da je odbrani, udara Dragomira oklagijom, nakon čega on pada na pod bez svesti. Da li je Jela ubila Dragomira?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement