Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 127. EPIZODA: ŠOK! Balša saznaje šokantnu istinu. Evo i KOJU!

U sredu, 1. maja od 22.00 na Pink TV!

Published

on

Zakopane-tajne-127-epizoda-Balsa

ZAKOPANE TAJNE 127. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je 1. maja od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Aladža govori Fani da mora da prati situaciju u kući jer Gvozden mora brzo da deluje i zauzme Balšino mesto u firmi. Da li će Fani poslušati Aladžin savet?

Tadija i Jakov razgovaraju sa Svilenim i Tadija se pita kako je moguće da i dalje nemaju nikakve informacije. Svileni mu govori da nije dobio ništa od kontakta iz policije i da mu deluje kao da su svi uplašeni, na šta Jakov kaže da njih trojica moraju da reaguju inače je ovo Balšin kraj. Da li će smisliti plan?

Đurđa traži od Gvozdena da je izveštava o svemu što se događa u vili, a posebno o tajnim razgovorima porodice Doder. Kada Gvozden kaže da je Fani kao stvorena za to, Đurđa izričito zahteva da o njihovom dogovoru ne spomene Fani ni reč. Zbog čega Đurđa želi da izostavi Fani iz plana?

Sa druge strane, Kosta traži od Nikoline da ga izveštava o svemu što se dešava u vili. Međutim, kada je Nikolina pokušala da prisluškuje Vanjin i Tadijin razgovor, Relja je hvata na delu i prijavljuje Tadiji. Kako će se Nikolina izvući iz ovoga?

Lalin bivši partner govori Lali da nema nikakve veze sa Balšinim hapšenjem i pita je šta želi od njega, na šta mu ona kaže da je uverena da je Balša nevin, a da je on na poziciji da mu pomogne. Da li će Lala postići svoj cilj?

Tokom razgovora sa Najdanom, Balša saznaje da je njegova bivša tašta Olga Aslanova. Kako će Balša reagovati na ovo saznanje?

Svetozar odlazi kod Olge i govori joj da je njen unuk oteo njegovu ženu, ali Olga svim silama brani Vasju, sve dok joj Svetozar ne otkrije da Vasju ucenjuje Najdan. Šta će Olga preduzeti?

Dok Svetozar napada Veru da ima nešto sa Tadijom, Ljubica mu govori da slobodno kaže šta njena ćerka ima sa Tadijom, pa će ona njemu da kaže šta on ima sa Najdanom Šumanskim. Šta Ljubica zna o Svetozaru i Najdanu?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement