Connect with us

Sadržaj epizoda

KONAČNO! UBICE MOG OCA se VRAĆAJU na SUPERSTAR! A evo i KADA i u KOM TERMINU!

Šta čeka Aleksandra Jakovljevića čeka u nastavku!

Published

on

Ubice mog oca 5

Ubice mog oca 5 na kanalu Superstar emitovaće se od 5. maja, radnim danima u 21.00. Svi ino koji su propustili priliku da pogledaju prethodni ciklus popularnog krimi trilera, u naredne dve nedelje imaju šansu da nadoknade propušteno. Ova sezona donosi razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta.

Prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

Svedoci smo brojnih tragedija koje se dešavaju na tu temu kao i nepravovremenog reagovanja institucija i okoline.Ovaj deo serije inspirisan je nažalost stvarnim događajima i u njemu će se videti puna težina svega, današnja deca u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene.

Maltretirana deca ćute, zatvaraju se u sebe, samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Kao i uvek, bice velikih iznenđjenja. Režiju preuzima mlada i uspešna rediteljka Maša Nešković koji je u prošloj sezoni režirala jednu epizodu.

Uloge tumače:
Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović, Miodrag Radonjić, Ivan Zablaćanski, Nina Janković, Sloboda Mićalović, Slavko Štimac i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

 

Advertisement