Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 134. EPIZODA: Ćira saznaje da Fani LAŽIRA TRUDNOĆU! A evo i ŠTA će Zdravko priznati Konataru!

U ponedeljak, 13. maja od 22.00 na TV Pink!

Published

on

Igra sudbine 1034. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 134. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je 13. maja od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Dok Neven razgovara sa Ivonom, u stan ulazi Tina, šokirana što ga vidi tu. Međutim, Neven ne želi kontakt sa Tinom i govori Ivoni kako mora da ide. Da li će Tina pokušati da se opravda Nevenu?

Ljubica sa Jelom pokušava da pronađe način da odvoji Viktora od Tadije i da se više nikada ne sretnu. Da li će Jela pomoći Ljubici?

Dušica se sastaje sa Aladžom koji je kaže da je mislio da je ovo kafa izvinjena. Na to ga Dušica pita šta želi od nje, na šta joj Aldža odgovara kontrapitanjem – šta ona želi od njega. Šta će se dogoditi između Dušice i Aladže?

Nikolina napada Tadiju govoreći mu da njemu nije stalo ni do koga sem do njegove ljubavnice, na šta joj Tadija govori da nema ljubavnicu, već da ima nešto mnogo značajnije od toga, nešto što je samo njegovo. Da li će ovo podstaći Nikolinu da sazna šta Tadija krije?

Relji javljaju da mu je preminula tetka, ali da mu je ostavila svoju beležnicu. Šta će Relja saznati?

Lala otkriva inspektoru da je Kosara bila u potrazi za svojim bliznacima, i da je sina pronašla, ali da su se stvari sa ćerkom iskomplikovale. Da li će ovo pomoći inspektoru u potrazi za Kosarom?

Zdravko odlazi u posetu generalu Konataru i govori mu šta je uradio Kosari. Kada ga general pita zbog čega je to uradio, Zdravko mu otkriva da je pronašla Izvorinku, a njihov razgovor prisluškuje medicinska sestra. Šta će ona uraditi sa ovim informacijama?

Tužilac Grigorije dovodi Balšu u kancelariju i govori mu da je ovo njegov poslednji pokušaj da reše situaciju, na šta mu Balša pita da li zaista očekuje da onome za koga Grigorije radi pokloni svu svoju imovinu. Šta će Balša odlučiti?

Dok je Fani silazila niz stepenice, slučajno joj ispada lažni stomak, a celoj sceni svedoči Ćira. Kada je ispričao Caci šta je video, ona mu ne veruje i govori mu da je alkoholičar. Da li će Ćira uspeti da ubedi Cacu da je istina ono što je video?

Kada Relja dolazi po tetkinu beležnicu, medicinska sestra mu govori da je morala da je preda nekome drugom – a u tom trenutku se pojavljuje njena rođena sestra! Kako će Relja reagovati?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement