Connect with us

Domaće serije

SENKE NAD BALKANOM 3: Otkrivamo SVE o TREĆOJ SEZONI! Radnja nas vodi na RTANJ! A evo i KAD je PREMIJERA!

U seriji Milan Marić, Miloš Biković i Nina Janković

Published

on

Senke nad Balkanom 3

Senke nad Balkanom 3 serija koju publika dugo očekuje sa velikim nestrpljenjem, uveliko je u fazi pisanja, a kako je najavio reditelj i glumac Dragan Bjeloglić, sa snimanjem se počinje krajem leta.

Dragan Bjelogrlić sa svojim timom saradnika uveliko radi na scenariju treće sezone jedne od najpopularnijih serija na našim prostorima „Senke nad Balkanom“, a ekipa glumaca će ovog puta biti upotpunjena Ninom Janković, Milanom Marićem i Milošem Bikovićem.

U razgovoru za Telegraf, Dragan Bjelogrlić otkrio je i kada će se emitovati nova sezona.

Senke kreću krajem avgusta, početkom septembra. To više zavisi od nekih tehničkih stvari, ali sigurno se ove jeseni rade. Na proleće sledeće godine će izaći pred publiku. Ulazimo u predvorje Drugog svetskog rata. Upravo pišemo“, rekao je Bjelogrlić.

Nešto ranije otkrio je i druge detalje o novom ciklusu popularne serije.

 

– Obrađuje se period 39. godine, priča počinje kada Milan Stojadinović raspisuje izbore, to su bili jako važni izbori koje je dobio, ali nije došao na vlast, prešao ga je knez Pavle. To je jako značajna godina, kada je svima bilo jasno da se sprema veliki rat, da svet neće izgledati kao što je do tada izgledao i da su svi imali neke svoje planove. Mogu da kažem da se jedna najveća misterija dešava na panini Rtanj – otkrio je pojedinosti reditelj Dragan Bjelogrlić i zaintrigirao pobliku koja sa velikim nestrpljenjem očekuje nastavak popularne serije:

– Ima dosta mistike u Srbiji. Mi smo Rtanj izabrali zbog jedne druge stvari, a Rtanj je zanimljiv zbog legendi, zbog stanovništa koji tamo živi i veruje u svašta i zato što su tamo postojali neki rudnici.

Da li će ovim trećim ciklusom biti zaokružena priča, ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno, a to je da svi sa nestrpljenjem očekuju novu i uzbudljivu priču omiljenih junaka koje tumače: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković.

Senke nad Balkanom rade se u produkciji United Media.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement