Connect with us

Domaće serije

MAMA I TATA SE IGRAJU RATA Snima se TREĆA SEZONA, a evo ŠTA čeka Jadranku i Veljka

Vida u nastavku ima 11 godina

Published

on

Mama i tata se igraju rata 3

Zahvaljujući dobrom prijemu kod publike i trijumfu na filmskom festivalu u Sarajevu, gde je osvojila nagradu za najbolju domaću komediju, serija “Mama i tata se igraju rata” obnovljena je za treću sezonu.

Problemi i nedoumice koje skoro svaka porodica ima tokom života, ekipa serije prikazala je u prve dve sezone. Publika je zbog toga zavolela, a u trećoj nas očekuje novi zaplet, ista ekipa glumaca i drugačija svakodnevica omiljenih junaka.

– Jer je naša odluka, moja odluka bila, kada sam pravio i film, i kasnije seriju, da se bavimo svakodnevnim problemima te malo specifične porodice, tako da u tom smislu, kada se ljudi smeju likovima, junacima i kada se saosećaju sa njima oni se prepoznaju – istakao je glumac i reditelj Gordan Kičić.

Lena Lazović, koja tumači lik ćerke Vide u prvoj sezoni imala je četiri i po godine, u drugoj sedam, a u trećoj sezoni gledaćemo je kao devojčicu od 11 godina. Zapleti priče prate njeno odrastanje i godine.

– Jadranka je realan lik, mislim da svaka žena može da se identifikuje sa njom, to će se naravno desiti i u trećoj sezoni. Ne smem tačno da otkrivam sve njene probleme i dileme, ali biće jedna jako uzbudljiva i zanimljiva sezona – rekla je glumica Nina Janković Dičić.

Jesu li Jadranka i Veljko zadovoljni svojim životima i hoće li prevazići krizu srednjih godina, ostaje da vidimo u novim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor Film i TV

 

Advertisement