Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE menja IME! Evo KAKO će se od ovog leta zvati VAŠA OMILJENA SERIJA! Da li vam se dopada?

Vreme je da se oprostimo od IGRE SUDBINE

Published

on

Igra sudbine novo ime
Promo PRVA

Igra sudbine za ovo leto sprema nam novo iznenađenje. Reditelj i glumci na čelu sa producentom Nikolom Burovcem snimaće celog leta poseban specijal serije koji će se zvati „Letnje intrige“.

Sve detalje vezane za ovaj projekat  otkrio je za Informer producent Nikola Burovac koji je najavio i brojna iznenađenja.

– Zahvaljujući fanovima „Igre sudbine“ koji su tražili da nastavimo sa emitovanjem i preko leta i uz podršku Prve televizije, serija će se emitovati tokom leta pod nazivom „Letnje intrige“. Milsim da sam naslov govori šta nas očekuje u tom letnjem serijalu. Epizode će biti izuzetno dinamične, jednako interesantne kao i tokom redovne sezone. Ono što me raduje je da će i tokom leta sa nama biti naše proslavljene glumačke zvezde i velikani Miki Krstović, Nenad Jezdić i Bane Popović. „Letnje intrige“ će trajati do septembra, a onda publika može da očekuje nova pojačanja. Dolazi jedna velika glumica u „Igru sudbine“, te će radnja biti još intenzivnija i interesantnija – kaže Burovac za Informer i dodaje da tu nije kraj iznenađenjima:

– U „Letnjim intrigama“ će takođe biti novih likova, već ostvarenih u komedijama, jedan od njih je izuzetan pozorišni glumac Branko Babović. „Letnje intrige“ će biti lepršave, pozitivne, nasmejane, a opet kako i sam naslov kaže neće nedostajati intrige, neočekivani zapleti i obrti.

Burovac kaže da će se „Letnje intrige“ nastaviti na radnju „Igre sudbine“ i da kompletna ekipa ostaje u podeli.

– S obzirom na to da je leto red je da se negde i otputuje tako da će se naši omiljeni junaci naći u raznim situacijama na različitim lokacijama. Pored Beograda, snimaće se i van Srbije, a biće i mora – kaže Burovac i otkriva u čemu je ključ uspeha najdugovečnije telenovele na našim prostorima:

– Uspeh se zasniva na fenomenalnim međuljudskim odnosima, na poverenju, podršci, svi funkcionišemo kao jedna velika porodica i niko iz ekipe nije pravio problem što neće imati letnju pauzu, naprotiv svi su sa oduševljenjem prihvatili ideju.

„Letnje intrige“ emitovaće se u već ustaljenom terminu, svakog dana od 20 časova na Prvoj televiziji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV / Informer

Advertisement