Connect with us

Domaće serije

Stiže serija HAJDUCI! Prva epizoda zove se ĐURĐEVDAN! A evo KOJI mladi glumac igra GLAVNU ULOGU!

Početak snimanja na leto 2025!

Published

on

Hajduci serija

HAJDUCI SERIJA – Film i serija o hajducima pod nazivom Ja li grmi, ja l` se zemlja trese koja će za temu imati dešavanja smeštena u 16. veku, u porobljenoj Srbiji pod osmanlijskom vlašću.

HAJDUCI SERIJA u produkciji KOŠUTNJAK FILMA

Prati se zalutala četa bez harambaše, kojoj se pridružuje nepoznat mladić žedan osvete i otkrije im skriven trgovački put, pa oni počnu da haraju njime i da pljačkaju, kako Turke, tako i domaći narod, dok ne ogreznu u bogatstvu i moći. Svima im najveću pretnju predstavlja beskrupulozni janičar, koga ne prihvata ni narod iz kog potiče, ni onaj u čije ime ratuje. Hajduci su dovedeni pred težak izbor -jesu li oni junaci, ili samo drumski razbojnici? Oni će morati da proliju krv, svoju, tuđu, pa opet svoju, kako bi zaslužili junačko zvanje koje im je dodeljeno u epskim pesmama.

Producent je Zoran Janković („Košutnjak film“), a projekat je podržao i Filmski centar Srbije.

Film i seriju će režirati Siniša Cvetić, a scenario potpisuje David Jakovljević.

– Glavna uloga je poverena mladom glumcu Pavlu Mensuru, a glavnu žensku igraće Maja Jurić. Snimanje počinje na leto 2025. godine. Prva epizoda serije nosiće naziv po hrišćanskom i narodnom prazniku u Srbiji, „Đurđevan“ – priča izvor za Informer.

 

 

Foto Printskrin YouTube
Izvor Film i TV/ Informer
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Continue Reading
Advertisement