Connect with us

Domaće serije

KAMIONDŽIJE D.O.O. Snima se 4. sezona! A evo i KADA nove epizode stižu na RTS!

Kraj Uba pala prva klapa četvrtog ciklusa

Published

on

Kamiondzije-sezona-4-epizoda-1

Četvrta sezona popularne serije Kamiondžije D.O.O. započela je snimanje u okolini Uba, najavljujući 12 novih epizoda koje će se prikazivati na RTS-u sledeće godine.

U okolini Uba pala je prva klapa četvrte sezone serije Kamiondžije DOO, u režiji Filipa Čolovića. Ekipa sa više od 100 glumaca ove popularne serije najavljuje 12 novih epizoda, koje će se snimati na novim lokacijama širom Srbije.

Početak snimanja četvrte sezone Kamiondžija D.O.O. na talasu dobre gledanosti prethodnih epizoda obradovao je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca moglo se videti i na setu u ubskom selu Sovljak.

– Ja sam mnogo srećan što počinjemo četvrtu sezonu Kamiondžija. To da smo na četvrtoj, znači da nas je publika prihvatila i zavolela. Kad smo počinjali bilo je rizično jer likovi Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića Čkalje su obavezivali nas koji smo prihvatili da ovu neku vrstu nastavka radimo, ali očigledno da smo uspeli i meni je ovo jedan od najdražih projekata – istakao je Tihomir Stanić.

Ubska opština je glavno odredište kamiondžija i u četvrtom serijalu, u koji se ušlo ambicioznije, sa gostujućim glumcima, ozbiljnijim objektima i novim lokacijama u Nišu i na Divčibarama.

– Mislim da smo rasli iz sezone u sezonu i da je svaka sledeća bila dinamičnija, duhovitija i bolja na neki način. Mislim da ova četvrta sezona ima potencijala da bude najbolja – smatra reditelj Filip Čolović.

Poslednja klapa, četvrtog serijala Kamiondžija planirana je za polovinu septembra, a emitovanje novih epizoda na RTS-u sledeće godine.

Foto PROMO
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK  

 

Continue Reading
Advertisement