Connect with us

TV

Istine i laži – Zoran Pajić otkrio koliki mu je honorar! Šokiraćete se!

Serija Istine i laži već drugu godinu je u vrhu gledanosti domaćeg serijskog programa, a junaci popularnog serijala skoro da su postali stalni gosti u pznatom večernjem terminu posle 21.00 većine domaćinstava u Srbiji. Jedan od njih je i glumac Zoran Pajić, koji je svojim izgledom i šarmom pripradnice lepše polovine opčinio još u prvim […]

Published

on

Serija Istine i laži već drugu godinu je u vrhu gledanosti domaćeg serijskog programa, a junaci popularnog serijala skoro da su postali stalni gosti u pznatom večernjem terminu posle 21.00 većine domaćinstava u Srbiji.

Jedan od njih je i glumac Zoran Pajić, koji je svojim izgledom i šarmom pripradnice lepše polovine opčinio još u prvim epizodama. On je nedavno progovorio i o tome koliko mu je slave, ali i novca donela poznata serija i mogu li glumci u Srbiji makar maštati o holivudskim kuloarima, ili ih poneko i dobije.

„Ne snalazim se baš najbolje u novostečenoj slavi, jer nisam od onih koji vole da ne silaze sa naslovnih strana. Više volim da živim svoj život i sačuvam neku intimu, nego da ga drugi žive kroz tabloide i izmišljene priče o tome ko sam. A honorar je odavno potrošen. Uglavnom dam novac svojim roditeljima da im se zahvalim za sve one godine kada su oni mene izdržavali. Sada ja konačno mogu njma da kupim šta god oni budu želeli, jer su zaista zaslužili – poručio je Zoran.

Foto Prva 

Continue Reading
Advertisement