Connect with us

FOX

Program

 

  • 24 KITCHEN
  • FOX
  • FOX CRIME
  • FOX LIFE
  • FOX MOVIES
  • NGC
  • NGC WILD
12:25 am - 12:55 am

Đinov italijanski voz

Factual Entertainment

Đinovo putovanje počinje u Milanu, glavnom gradu italijanske mode. Kuvar odlazi u lokalni koktel-bar, koji je prvi služio aperitiv u gradu. Glavna železnička stanica grada Milana jedna je od najprometnijih u Evropi i savršena polazna tačka za Đina.

12:55 am - 1:25 am

Migelove gozbe

Factual Entertainment

U ovoj epizodi "Migelovih gozbi" Migel priprema ukusnu pitu od slanine i jaja, jeftinu gurmansku večeru koja će zadovoljiti svakog gosta, daje najbolji recept za sveži ulov morskih plodova i omiljeno irsko jelo.

1:25 am - 1:55 am

Migelove gozbe

Factual Entertainment

U ovoj epizodi "Migelovih gozbi" kuvar će otkriti tajne za prelepe kriške od makadamije i karamele. Zatim pravi omiljene plodove mora na drugačiji način i lagane domaće večere za samo 10 minuta.

1:55 am - 2:40 am

Ejnslina karipska kuhinja

Factual Entertainment

Sledeća Ejnslijeva stanica je prelepo ostrvo Sveta Lucija. Nema boljeg načina da se istraži ostrvo nego brodom.

2:40 am - 3:30 am

Ukusi Turske sa Rеfikom

Factual Entertainment

Refika predstavlja svoj novi serijal u kojem nas uči tehnikama koje se koriste u turskoj kuhinji. Takođe ugošćava mnoge ljude i pokušava da povrati sećanje na izgubljene vrednosti. U ovoj epizodi sprema ćufte od mesa i hrskavu baklavu.

3:30 am - 3:55 am

Patina meksička jela

Factual Entertainment

Selestino Gaska nije postojao pre 30 godina. Sada ovaj ruralni primorski gradić postaje prava turistička atrakcija zbog svojih prelepih, netaknutih plaža i odličnih talasa za surfovanje. Ovde Pati upoznaje Karmen, vlasnicu lokalnog restorana.

3:55 am - 4:15 am

Patina meksička jela

Factual Entertainment

Poznata kao žitnica Meksika, Sinaloa proizvodi oko 40% mesa, voća i povrća Meksika. U ovoj epizodi, Pati putuje na selo, do farmi i ribarnica, kako bi izbliza istražila sve bogatstvo proizvoda Sinaloe. Njena prva stanica je lokalna farma.

4:15 am - 4:45 am

Prijatno

Factual Entertainment

Lora i Stojan će podeliti recepte koji su pogodni za nedeljni porodični ručak. Na primer, čorba od paradajza sa pečenim lukom i sirom halumi. Zatim piletina adobo i desert od šumskog voća.

4:45 am - 5:10 am

Đinov italijanski voz

Factual Entertainment

Đinovo putovanje počinje u Milanu, glavnom gradu italijanske mode. Kuvar odlazi u lokalni koktel-bar, koji je prvi služio aperitiv u gradu. Glavna železnička stanica grada Milana jedna je od najprometnijih u Evropi i savršena polazna tačka za Đina.

5:10 am - 12:00 am

Francuska seoska kuhinja: Mišel Ru

Factual Entertainment

Mišel Rou Mlađi otkriva jedinstvenu hranu juga Francuske. Kuvar pronalazi neverovatne lokalne sastojke, proba ukusna jela i prezentuje svoja omiljena jela koja su ukusna i lako se pripremaju.

NAJBOLJE NA TV DANAS

 

SERIJA

ISTRAŽITELJI IZ MAJAMIJA

U ponedeljak, 5. septembra, od 17:10 na kanalu FOX (dve epizode)

serije-istrazitelji-iz-majamija-r

 

Dok se Keli bori da održi tim na okupu nakon Horejšiovog „ubistva“, Rajanu je smešteno za ubistvo, ali u igri su veće stvari. Kejn, Dukejnova i njihov tim elitnih istražitelja istražuje spaljeno telo, ispitivanja bandi, nepoverenje, sramotu, ubistvu u vazduhu, i ubistvo u televizijskoj emisiji uživo. Takođe, u ovoj sezoni, Kelin život je u opasnosti nakon njenog ulaska u zapaljenu zgradu, dok je Erikov u opasnosti nakon što je pomogao i podržavao bekstvo svog oca oca, a Tarina karijera je u opasnosti jer ona počinje da se bori sa zavisnošću od narkotika…

Dve nove epizode gledamo u ponedeljak 29. avgusta na kanalu FOX od 17.10.

 

 

SERIJA

LUCIFER

U ponedeljak, 5. septembra, od 19:00 na kanalu FOX 

Luciferu Morningstaru je dosadila uloga kralja pakla, pa je rešio da se penzioniše i preseli u Los Anđeles. Kao vlasnik luksuznog bara po imenu “Laks”, on uživa u omiljenim razbibrigama ‒ vinu, ženama i muzici.

Uzbudljivu svakodnevicu iznenada mu prekida smrt prelepe pop dive, koja je ubijena ispred njegovog bara. Prvi put posle skoro 10 milijardi godina, Lucifer oseća da se nešto u njemu budi. Nije siguran da li je to njegova potisnuta potreba da kažnjava zle, ili je u pitanju nešto više. Da li je moguće da je kralj pakla sposoban da gaji osećanja prema ljudskim bićima? Sama pomisao na to mu je neverovatna, ali i njegovom odanom prijatelju Mejzu, opasnom demonu u obliku prelepe žene.

Ubistvo privlači pažnju detektivke Kloi Deker, kojoj je Lucifer odbojan, ali u isto vreme i fascinantan. I dok sarađuje sa njom na istrazi ubistva pevačice, Lucifer je iznenađen Kloinom dobrotom. Naviknut na najgore primere ljudskog roda, on sada počinje da misli da za čovečanstvo, možda, ima nade.

U međuvremenu, božji izaslanik, anđeo Amenadijal, poslat je u Los Anđeles kako bi ubedio Lucifera da se vrati u pakao. Međutim, Grad anđela je postao Luciferov novi dom, u kojem je pronašao novi smisao života, zbog čega ne namerava da se vrati u podzemlje. Fantastična krimi-drama iz “Di Si entertejmenta”, koju kao autor potpisuje Tom Kapinos (“Dosonov svet”, “Kalifornikacija”), poručuje da svi imaju priliku za iskupljenje. Čak i sam đavo.

Glavne uloge u seriji “Lucifer” igraju: Tom Elis (Lucifer Morningstar), Loren German (Kloi Deker), Di Bi Vudsajd (Amenadijal), Lezli En Brant (Mejz), Kevin Alehadnro (Den Espinosa) i Skarlet Estevez (Triksi Espinosa).

 

 

SERIJA

ŠIFRA ZLOČINA

U ponedeljak, 5. septembra, od 20:00 na kanalu FOX

Od 7. juna na kanal FOX stiže, jedan od strane kritike i publike odlično ocenjenih trilera iz prethodne decenije, serija „Šifra zločina“, nominovana za tri Emija.

Kroz 23 epizode prve sezone, koje će se emitovati radnim danima u 20.00, radnja prati FBI agenta Kurta Velera koji je uvučen u veliku zaveru nakon što je prelepa nepoznata žena pronađena gola na Tajms Skveru. Osim što pati od potpune amnezije, njeno telo je od glave do pete prekriveno zagonetnim tetovažama, od kojih jedna na leđima nosi njegovo ime.

Veler i njegovi saradnici u FBI, među kojima su ratni veteran Edgar Rid, tajanstvena Taša Zapata i pomoćnica direktora Betani Mejfer počinju da proučavaju misterioznu mapu tetovaža bezimene devojke, i polako postaju deo podzemlja koje krije mnoge opasnosti. Informacije do kojih će na kraju doći mogle bi promeniti svet.

Put ka razotkrivanju ove velike zavere vodi ih sve bliže otkrivanju indentiteta Džejn Do čije poreklo krije – šifru zločina. Nesvesni pretnje koja se nadvila nad njihovim životima, Veler i Džejn se, nasuprot onome na šta ih upozorava zdrav razum, upuštaju u vezu koja ih može koštati života.

U međuvremenu, ona sa svakim novim danom postaje svesna sposobnosti i veština za koje nije ni znala da ih poseduje. I što se više približava otkriću svog porekla sve više počinje da strahuje od odgovora na pitanje – ko je ona zapravo?

Glavne uloge:

Salivan Stejplton (Kurt Veler)

Džejmi Alegzander (Džejn Dou)

Odri Esparza (Taša Zapata)

Ešli Džonson (Paterson)

Rob Braun (Edgar Rid)

Luk Mičel (Roman)

Marian Žan Batist (Betani Mejfer)

SERIJA

DOMAĆI VANZEMALJAC

U ponedeljak, 5. septembra, od 22:00 na kanalu FOX

Domaci vanzemaljac FOX

Iznenađujuće topla priča o vanzemaljcima, odnosno samo jednom – Ha Riju Vanderšpiglu, koji se u prvoj sezoni serije “Domaći vanzemaljac” obreo na planeti Zemlji. Nije kapetan Hari ni slutio da će mu kvar na letelici doneti takav život. Gotovo pa ljudski. Druga sezona serije, koju je prema popularnom istoimenom stripu Pitera Hogara i Stiva Parkhauza, za TV prilagodio Kris Šeridan, stiže premijerno 5. septembra na FOX kanal, ponedeljkom u 22.00. Prva epizoda druge sezone donosi priču “Stari prijatelji”, u kojoj se već na početku sve komplikuje. Hari se vraća na zemlju, ali ima “mali” problem: ne seća ko je. Jedino Asta može da mu pomogne. Kada počne da “dolazi sebi”, planira da spase Astu i sebe, ali prvo mora da pogleda partiju pokera koju šeretski igra šerif Majk Tompson… I u ovoj sezoni dosta toga se vrti oko ostatka odlične ekipe: dečaka Maksa koji jedini može da vidi da je Hari vanzemaljac, njegovih roditelja, Astinih prijatelja, kolega i porodice i zamenice šerifa Elizabet Boven, koju je sjajno konstruisala Liv Bejker. Već posle prve sezone glumu teksašanina Alana Tudika, inače oštra kritika odlično je ocenila i rekla da bi mu svakako trebalo naći mesto u nekoj glavnoj filmskoj roli, nakon glumačkih veština koje je pokazao u ovoj seriji. Da nije tako ne bi Šeridan već pripremao i scenario za treću sezonu, u kojoj će, kako je najavio, biti 12 novih epizoda.

SERIJA

DOBRA NEVOLJA

U ponedeljak, 5. septembra, od 22:00 na kanalu FOX Life 

Dobra nevolja

 

U novim avanturama Keli Marijane, nastalim pod palicom izvršne producentkinje Dženifer Lopez, emotivni životi sestara dodatno se komplikuju.

Radeći na Džerodovom slučaju, Keli se zapošljava kod vrhunskog advokata odbrane. Nakon što je spavala sa EvanomMarijana mora da donese odluku o sudbini njene veze sa Radžom. U međuvremenu, Malikina budućnost zavisi od njenog predstojećeg suđenja. I Keli ima ljubavne jade. Posle raskida sa Džejmijem, njena osećanja prema Hajelu ponovo su pod znakom pitanja…

Glavne uloge:
Maja Mičel (Keli Adams Foster)
Sijera Ramirez (Marijana Adams Foster)
Zuri Adel (Malika Vilijams)
Tomi Martinez (Gajel Martinez)
Šeri Kola (Alis Kvan)
Ema Hanton (Davija Mos)

Advertisement