Connect with us

Arhiva

Sport: PSŽ – Mančester junajted (RTS 1, 21.00)

Prvi duel dva evropska velikana doneo je radost najskupljem timu sveta. PSŽ je trijumfovao 2:0 u Mančesteru i ima veliku šansu da nastavi put ka glavnom cilju ove sezone, peharu Lige šampiona. Međutim, Mančester junajted se sigurno neće lako predati. Od kada je Solskjer preuzeo tim od Murinja, Mančester je u Premijer ligi zaigrao odlično […]

Published

on

Prvi duel dva evropska velikana doneo je radost najskupljem timu sveta.

PSŽ je trijumfovao 2:0 u Mančesteru i ima veliku šansu da nastavi put ka glavnom cilju ove sezone, peharu Lige šampiona.

Međutim, Mančester junajted se sigurno neće lako predati. Od kada je Solskjer preuzeo tim od Murinja, Mančester je u Premijer ligi zaigrao odlično i jedini poraz je doživeo baš od PSŽ-a.

Iako francuski tim ima dva gola prednosti treba očekivati veliku borbu. Solskjer računa na Lukakua, Rašvorda, Lingarda i Pogdu, koji je u odličnoj formi i trenutno je glavni adut Mančestera.

Matić je povređen i najverovatnije neće biti među prvih jedanaest igrača. Sa druge strane i Tuhel ima problema sa povređenim igračima. Neimara očekuje duža pauza, Kavani će se možda oporaviti, a glavni adut kao i u prvom duelu biće Mbape.

Utakmica se igra u Parizu počinje u 21 čas. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a komentatro je Aleksandar Stojanović.

Foto Promo


Continue Reading
Advertisement