Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Trenutak iz sna (Pink, 22.00)

Zastrašujuća statistika govori da je svaka treća žena žrtva porodičnog nasilja, a stravične posledice toga mogu se pojaviti tek godinama kasnije, kao što je slučaj sa Gordanom Gavrilović, koju upoznajemo u novoj epizodi serijala „Trenutak iz sna“, u četvrtak, 7. marta od 22 časa na TV Pink. Gordana je iz ljubavi sklopila brak sa svojim […]

Published

on

Zastrašujuća statistika govori da je svaka treća žena žrtva porodičnog nasilja, a stravične posledice toga mogu se pojaviti tek godinama kasnije, kao što je slučaj sa Gordanom Gavrilović, koju upoznajemo u novoj epizodi serijala „Trenutak iz sna“, u četvrtak, 7. marta od 22 časa na TV Pink.

Gordana je iz ljubavi sklopila brak sa svojim izabranikom, postala je majka, život je išao normalnim tokom, a onda se sve preokrenulo. Počeo je da je tuče. Njihov sin svedočio je svemu tome, tvrdi da se to dešavalo najčešće u kupatilu. Nesrećna žena je nekako uspela da se izvuče iz te situacije, ali tu nije došao kraj njenim mukama. Ustanovljen joj je hematom na desnoj dojci.

Odlazak na kliniku dr Colića pokazao je bolnu spoznaju fatalnih posledica teške bolesti. Kobna prošlost je iza ove jake žene, a kako bi joj budućnost bila bezbrižnija, pobrinuće se tim vrhunskih stručnjaka, prijatelja serijala „Trenutak iz sna“, koji gledamo četvrtkom od 22 časa na TV Pink.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement