Connect with us

Arhiva

Serija dana: Orvil (FOX, 22.00)

FOX kanal će gledaocima u Srbiji predstaviti dugo iščekivanu drugu sezonu popularne SF avanture Seta Mekfarlana „ORVIL“. Premijera je zakazana za 7. mart, a nove dogodovštine omiljene posade gledaćemo svakog četvrtka od 22:00. Smeštena 400 godina u budućnosti, serija prati ORVIL, istraživačku svemirsku letelicu i njenu posadu (kako ljudsku, tako i vanzemaljsku), koja se suočava […]

Published

on

FOX kanal će gledaocima u Srbiji predstaviti dugo iščekivanu drugu sezonu popularne SF avanture Seta Mekfarlana „ORVIL“. Premijera je zakazana za 7. mart, a nove dogodovštine omiljene posade gledaćemo svakog četvrtka od 22:00.

Smeštena 400 godina u budućnosti, serija prati ORVIL, istraživačku svemirsku letelicu i njenu posadu (kako ljudsku, tako i vanzemaljsku), koja se suočava s čudima i opasnostima svemira, istovremeno se boreći sa sopstvenim svakodnevnim životnim problemima.

U drugoj sezoni posada će se susresti sa do sada neviđenim vanzemaljskim vrstama, kao i sa nekim starim znancima. Ekipa koju predvodi kapetan Ed (Mekfarlan, Porodični čovek, Ted, Kosmos: prostorno-vremenska odiseja) napraviće inicijalni kontakt s novom civilizacijom, ali i ponovo posetiti planetu Moklus. Veza Eda i Keli (Edrijen Palicki) će takođe zauzeti novi kurs, tako da sve ukazuje na to da će ova sezona biti prepuna avantura, misterija i romantičnih trenutaka.

Glavnu postavu serije čine Mekfarlan kao kapetan broda Ed Merser i Edrijen Palicki kao njegova bivša žena, koja je postavljena za prvog oficira ORVILA. Ostatak ekipe čine Peni Džonson Džerald, Skot Grajms, Piter Mejkon, Halston Sejdž, Džej Li, Mark Džekson, Čed L. Kolman i novo lice u ovoj sezoni Džesika Zor.

Serija ORVIL snimljena je u produkciji 20th Century Fox televizije. Kreator i glavni scenarista je Set Mekfarlan. Mekfarlan, Brenon Braga, Dejvid A. Gudman, Džejson Klark i Džon Kasar radili su na seriji kao izvršni producenti. Džon Favre je reditelj prve epizode.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement