Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Ekspedicija u nepoznato (Discovery, 19.00)

„Ekspedicija u nepoznato“ je reality televizijska serija koja prati arheologa i istraživača Josha Gatesa kroz njegovu svetsku avanturu u potrazi za neotkrivenim blagom, i tajnim artefaktima nestalim tokom vremena. Avanturista i strastveni istraživač Džoš Gejts istražuje istinu koja se krije iza izuzetno poznatih i zadivljujućih svetskih legendi u ovoj seriji koja se odvija širom planete. […]

Published

on

„Ekspedicija u nepoznato“ je reality televizijska serija koja prati arheologa i istraživača Josha Gatesa kroz njegovu svetsku avanturu u potrazi za neotkrivenim blagom, i tajnim artefaktima nestalim tokom vremena.


Avanturista i strastveni istraživač Džoš Gejts istražuje istinu koja se krije iza izuzetno poznatih i zadivljujućih svetskih legendi u ovoj seriji koja se odvija širom planete. Avanture vode Džoša širom sveta dok odlazi u središte mesta koje je povezano sa svakom od misterija. Uz intervjue sa ključnim svedocima i kroz otkrivanje najnovijih događaja u priči, Džoš počinje sveobuhvatno istraživanje koje će ga voditi sve bliže istini u ovim slučajevima globalnih enigmi bez odgovora. Bez obzira na destinaciju, za Džoša svaka istorijska misterija predstavlja avanturu. 

Continue Reading
Advertisement