Connect with us

Arhiva

Film dana: Mračne vode (O2, 23.55)

Dženifer Koneli je Dalija Vilijams, upravo razvedena majka devojčice Sesilije (Arijel Gejd). Razvod je bio bolan, a borba za starateljstvo nad detetom još bolnija i trajnija. Dalija odlučuje da počne život iznova i zajedno sa svojom kćerkom useljava se u novi stan. On je prostran, sumoran, taman i ne prođe mnogo pre nego što se […]

Published

on

Dženifer Koneli je Dalija Vilijams, upravo razvedena majka devojčice Sesilije (Arijel Gejd). Razvod je bio bolan, a borba za starateljstvo nad detetom još bolnija i trajnija.

Dalija odlučuje da počne život iznova i zajedno sa svojom kćerkom useljava se u novi stan. On je prostran, sumoran, taman i ne prođe mnogo pre nego što se počnu događati misteriozne situacije. Čudan stanodavac, čudan lift, čudan stan iznad, čudna dečja torba…

A glavni Dalijin problem je u tome što nikako ne može da odluči da li je sve što joj se priviđa umislila ili ne. Gde prestaje njena mašta, a počinje stvarnost, ma koliko neobična i neuobičajena bila i da li je stan zaista nečija personifikacija ili je ona na ivici nervnog sloma?

Ovaj američki rimejk japanskog kultnog horora Hidea Nakate iz 2002. godine, režirao je volter Sales.

Reč je o rimejku japanskog horora „Honogurai mizu no soko kara“ (2002), koji se na međunarodnom tržištu pojavio pod naslovom „Dark Water“.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement