Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Na Pravom mestu (Prva, 14.00)

Voditelji Drago Jovanović i Tijana Savić i ove subote uvode nas u teme koje se tiču našeg zdravlja. Porođajni bolovi služe kao reper za veoma teške muke. Međutim, oni koji su doživeli pomeranje kamena u bubregu kažu da je to najjači bol koji čovek može da doživi. Ovom problemu su više izloženi muškarci, pogotovo od […]

Published

on

Voditelji Drago Jovanović i Tijana Savić i ove subote uvode nas u teme koje se tiču našeg zdravlja.

Porođajni bolovi služe kao reper za veoma teške muke. Međutim, oni koji su doživeli pomeranje kamena u bubregu kažu da je to najjači bol koji čovek može da doživi. Ovom problemu su više izloženi muškarci, pogotovo od svoje 25. do 45. godine ali ni žene ne mogu da budu bezbrižne. Iako se često ovaj problem ne doživljava tako ozbiljno, u ekstremnim slučajevima, može da vas košta života.

U rubrici „Moja priča“ gost je Nađa Higl koja priča kakvu bitku vodi za svoje zdravlje. Vrhunski sportisti su sinonim za zdrav način života. Ali, bolest često ne bira. Današnja gošća se celog života bavila sportom. I izborila se za status jedne od najboljih na svetu. A onda je njenu težnju da se na takvim visinama održi što duže, sprečila neizlečiva bolest.

Ekipa emisije potrudila se da i roditeljima pruži stručne savete u izboru najbezbednije kozmetike za bebe. Na šta treba obratiti pažnju, koje sastojke izbegavati, a koje obavezno koristiti i šta raditi u slučaju atopijskog dermatitis pričamo u emisiji „Na prvom mestu“.

Foto Prva

Continue Reading
Advertisement