Connect with us

Arhiva

Serija dana: Pet (RTS 1, 20.00)

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati. Pre njih, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, […]

Published

on

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati.

Pre njih, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi… Ostale su bez njih i kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici. Gotovo kao superheroine, one iako slabije znaju kako da pobede.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement