Naslovna FILM Stigao je prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina” (VIDEO)

Stigao je prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina” (VIDEO)

Spremite se, Terminator se vraća, od 31. oktobra u bioskopima će se naći film „Terminator: Mračna sudbina“. Reč je, kako autori najavljuju, o nastavku drugog dela filma iz 1991. godine, koji će ponovo okupiti staru glumačku ekipu: Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Linda Hamilton u ulozi Sare Konor

O kakvom spektaklu je reč, dovoljno govori prvi trejler!

Osim ovog dvojca, posle skoro 30 godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi „Terminator“ iz 1984. i još čuveniji drugi „Terminator 2: Sudnji dan“, koje je i režirao, obeležili su kraj jedne ere.

Mada je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen:

– Znate da je Terminator njegova “beba” i veoma je prisutan na snimanju – rekao je u jednom od intervjua Švarceneger.

Poslednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru („Dedpul“), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

Foto IMDb

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...