Connect with us

FILM

Stigao je prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina” (VIDEO)

Spremite se, Terminator se vraća, od 31. oktobra u bioskopima će se naći film „Terminator: Mračna sudbina“. Reč je, kako autori najavljuju, o nastavku drugog dela filma iz 1991. godine, koji će ponovo okupiti staru glumačku ekipu: Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor. O kakvom spektaklu je reč, dovoljno […]

Published

on

Spremite se, Terminator se vraća, od 31. oktobra u bioskopima će se naći film „Terminator: Mračna sudbina“. Reč je, kako autori najavljuju, o nastavku drugog dela filma iz 1991. godine, koji će ponovo okupiti staru glumačku ekipu: Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Linda Hamilton u ulozi Sare Konor

O kakvom spektaklu je reč, dovoljno govori prvi trejler!

Osim ovog dvojca, posle skoro 30 godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi „Terminator“ iz 1984. i još čuveniji drugi „Terminator 2: Sudnji dan“, koje je i režirao, obeležili su kraj jedne ere.

Mada je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen:

– Znate da je Terminator njegova “beba” i veoma je prisutan na snimanju – rekao je u jednom od intervjua Švarceneger.

Poslednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru („Dedpul“), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

Foto IMDb

Advertisement