Connect with us

Arhiva

Film dana: Putnik (HBO 2, 22.40)

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler prava je poslastica za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije. Mihael je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno sa posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Miheal se susreće sa ponudom koju ne može odbiti i […]

Published

on

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler prava je poslastica za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije.


Mihael je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno sa posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Miheal se susreće sa ponudom koju ne može odbiti i mora da identifikuje sakrivenog putnika, uljeza u vozu, pre zadnjeg zaustavljanja. U Mihelovim je rukama sudbina njegove porodice i sudbine svih saputnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti. 

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement