Connect with us

NE PROPUSTITE

Šifra Despot – Prvi Despotov radni dan prekida loša vest (nedelja, Pink, 21.00)

U 51. epizodi pod nazivom „Umorno srce“, gledamo novonastalu situaciju u kojoj se našao glavni junak Despot Despotović (Đorđe Marković), njegova familija, prijatelji i novi saradnici. Ova priča nam donosi i nekoliko novih likova, a tumače ih: Ivan Zablaćanski, Nikola Todorović, Marko Milošević, Dušica Novaković, Ljubiša Milišić i Igor Pervić. Priča počinje ranom zorom, kada […]

Published

on

U 51. epizodi pod nazivom „Umorno srce“, gledamo novonastalu situaciju u kojoj se našao glavni junak Despot Despotović (Đorđe Marković), njegova familija, prijatelji i novi saradnici.

Ova priča nam donosi i nekoliko novih likova, a tumače ih: Ivan Zablaćanski, Nikola Todorović, Marko Milošević, Dušica Novaković, Ljubiša Milišić i Igor Pervić.

Priča počinje ranom zorom, kada na adresu lovačkog društva „Kninska zora“ otkriju pismo koje je stiglo iz Norveške, a uz pismo i fotografiju iz srećnih dana. Istog jutra i Rumenka (Branka Šelić) pronalazi koverat u svom poštanskom sandučetu. Milena se javlja! Da li se ona to kaje zbog svojih postupaka?

Despot se sprema i odlazi na posao. To je njegov prvi radni dan u novoj službi. Sada je jedan od članova policijske ekipe inspektora Bukvića (Igor Đorđević). Ponosan i prezadovoljan upoznaje svoje nove kolege. Ali, radost neće dugo trajati.

Stiže vest da je Života (Radoslav Milenković) hitno prebačen u bolnicu. Zdravlje mu je ozbiljno ugroženo. Doživeo je srčani udar. Despot i Žana (Marijana Mićić) sedaju u auto i odlaze u Adrovac.

Foto Promo

Advertisement