Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Paparazzo lov (Pink, 21.00)

U novom izdanju emisije „Paparazzo lov“, u sredu, 3. aprila u 21 čas na TV Pink, ponovo vas očekuje pregršt interesantnih i intrigantnih tema. Kamere ove emisije uhvatile su Sandru Afriku i Vladimira Volkova zajedno, iako je ovaj fudbaler pre samo mesec dana uslikan kako se viđa sa Sandrinom koleginicom Marijom Anom. Šta su radili […]

Published

on

U novom izdanju emisije „Paparazzo lov“, u sredu, 3. aprila u 21 čas na TV Pink, ponovo vas očekuje pregršt interesantnih i intrigantnih tema.

Kamere ove emisije uhvatile su Sandru Afriku i Vladimira Volkova zajedno, iako je ovaj fudbaler pre samo mesec dana uslikan kako se viđa sa Sandrinom koleginicom Marijom Anom. Šta su radili i zašto ekipa emisije sumnja da se sprema njihovo venčanje?

Jelena Karleuša je postala aktivnija. Ekipa “Paparazzo lova” je pratila pevačicu prethodnih desetak dana, od kada je njen suprug Duško Tošić otišao u Kinu, i otkriva vam gde je sve odlazila.

Saznaćete i šta je Aleksandra Subotić radila pre nego što je ušla ponovo u rijaliti “Zadruga” i kome je ostavila svoje dete na čuvanje, kao i u kojim situacijama su uslikani Miljana Kulić i Zola?

Videćete i prve snimke Aleksandre Prijović, Filipa Živojinovića i malog Aleksandra zajedno.

Emisija se bavi i aferom Andreane Čekić sa oženjenim muškarcem, kao i životom najmlađe i najaktuelnije domaće muzičke zvezde Anastasije Ražnatović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement