Connect with us

Arhiva

Liga Šampiona: Ajaks – Juventus (RTS 1, 21.00)

Fudbaleri Ajaksa zadivili su fudbalsku Evropu kada su u Madridu nadigrali aktuelnog šampiona Real i uspeli da stignu do četvrtfinala. U toj utakmici Tadić je bio najbolji akter i sada svi očekuju da ponovi nešto slično protiv najtrofejnijeg kluba Italije Juventusa. Prvi duel se igra u Amsterdamu i Ajaks će imati priliku da pred svojim […]

Published

on

Fudbaleri Ajaksa zadivili su fudbalsku Evropu kada su u Madridu nadigrali aktuelnog šampiona Real i uspeli da stignu do četvrtfinala. U toj utakmici Tadić je bio najbolji akter i sada svi očekuju da ponovi nešto slično protiv najtrofejnijeg kluba Italije Juventusa.

Prvi duel se igra u Amsterdamu i Ajaks će imati priliku da pred svojim navijačima stekne prednost pred revanš u Torinu. Tadić predvodi mladu ekipu sa igračima koje traže najbogatiji klubovi Evrope. De Liht i De Jong su pokazali protiv Reala da i pored neiskustva mogu igrati protiv najboljih i najjačih.

S druge strane je Juventus koji je skoro prebrinuo sve brige oko nove titule u Italiji i sada može svu pažnju da pokloni Ligi šampiona. Jedino što brine navijače Juventusa je povreda Kristijana Ronalda. Najbolji strelac Lige šampiona povredio se u dresu Portugalije u duelu sa Srbijom i neizvesno je hoće li igrati u Amsterdamu.

Utakmica Ajaks – Juventus počinje u 21 čas. Prenos je na Prvom programu RTS-a , a komentator je Aleksandar Stojanović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement