Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Zvezde Granda (Prva, 21.00)

Ove subote u „Zvezdama Granda“ žiri će više puta doći u sukob, jer svaki mentor smatra da njegovi kandidati uvek zaslužuju više glasova nego što zaista dobiju. Mariju Šerifović iznerviralo je to što žiri da svih pet glasova za nekog takmičara, a onda tog kandidata „izgrdi“ u komentarima. Mariji nije bilo jasno ni zašto njene […]

Published

on

Ove subote u „Zvezdama Granda“ žiri će više puta doći u sukob, jer svaki mentor smatra da njegovi kandidati uvek zaslužuju više glasova nego što zaista dobiju.

Mariju Šerifović iznerviralo je to što žiri da svih pet glasova za nekog takmičara, a onda tog kandidata „izgrdi“ u komentarima. Mariji nije bilo jasno ni zašto njene kolege iz žirija dugo komentarišu nastupe, umesto da u jednoj rečenici kažu šta misle.

Bosanac je takođe imao primedbu na glasanje stručnog žirija. Poznato je da su Marija i Jelena veoma bliske, ali kada je reč o njihovim kandidatima ove dve koleginice umeju i te kako da se posvađaju. Tako ovoga puta Marija nije mogla da sluša kako Jelena hvali svog kandidata, koji je u duelu pevao protiv Marijinog takmičara, pa je svojoj drugarici isključila bubicu.

Biće više nego zanimljivo, zato ne propustite novu epizodu trećeg kruga „Zvezda Granda“ ove subote od 21 sat na Prvoj televiziji.

Foto Prva

Continue Reading
Advertisement