Connect with us

Arhiva

Serija dana: Žmurke (RTS 1, 21.00)

Adam je rođen pred sam početak rata, neki bi rekli baksuz. Njegovi mladi i veseli roditelji su po njegovom rođenju i prestali da budu par. Otac je odveden u zarobljeništvo na samom početku rata. Ali sada kada je rat gotov, otac koga Adam i ne poznaje se vratio kući. Isprva uplašen i rezervisan, Adam se […]

Published

on

Adam je rođen pred sam početak rata, neki bi rekli baksuz. Njegovi mladi i veseli roditelji su po njegovom rođenju i prestali da budu par. Otac je odveden u zarobljeništvo na samom početku rata.

Ali sada kada je rat gotov, otac koga Adam i ne poznaje se vratio kući. Isprva uplašen i rezervisan, Adam se polako zbližava sa njim. Otac mu čita bajke na nemačkom, zabranjenom jeziku. Kada za to sazna oznaš Srd otac će ga vratiti odakle je došao, u zatvor, a majka će morati da ga izbavi na slobodu.

Vuk Janošević koji tumači Adama ima samo šest godina. Njegove roditelje igraju Marta Bjelica i Igor Benčina, a dedu proslavljeni Aljoša Vučković.

Uloge: Milan Marić, Jasna Đuričić, Marta Bjelica, Igor Benčina, Aleksandar Berček, Aljoša Vučković, Milica Zarić, Vuk Janošević, Olivera Viktorović i drugi.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement