Connect with us

Arhiva

Film dana: Pre ponoći (FOX Movies, 20.20)

Džesi i Selin se upoznaju u dvadesetima u „Pre svitanja“, ponovo se sreću u tridesetima u „Pre sumraka“, a sada, u „Pre ponoći“, suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim. Devet godina nakon filma „Pre sumraka“, veoma cenjenog nastavka filma „Pre svitanja“, reditelj Ričard Linklejter ponovo se udružuje […]

Published

on

Džesi i Selin se upoznaju u dvadesetima u „Pre svitanja“, ponovo se sreću u tridesetima u „Pre sumraka“, a sada, u „Pre ponoći“, suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim.

https://www.youtube.com/watch?v=euOJkb0U8vE


Devet godina nakon filma „Pre sumraka“, veoma cenjenog nastavka filma „Pre svitanja“, reditelj Ričard Linklejter ponovo se udružuje sa Itanom Hokom i Džuli Delpi i snima „Pre ponoći“ u kojem njihovi likovi odgajaju ćerke bliznakinje. Džesi se trudi da održi vezu sa svojim sinom Henkom iz prvog braka, ali njihov odnos je nategnut iako je Henk upravo proveo celo leto sa svojim ocem, maćehom i polusestrama. U međuvremenu, Selin mora da donese tešku odluku u vezi sa svojom karijerom.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement