Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Kuća od srca (Pink, 22.00)

Da nije potreban samo građevinski materijal za obnovu kuće, već i porodična sloga u njoj, još jednom dokazuje porodica Beganović iz Iriga. Njima je ekipa serijala emisija “Kuća od srca”, koje su na programu TV Pink utorkom od 22 časa, pritekla u pomoć zbog nehumanih uslova u kojima ova mnogočlana porodica živi, ali uz renoviranje […]

Published

on

Da nije potreban samo građevinski materijal za obnovu kuće, već i porodična sloga u njoj, još jednom dokazuje porodica Beganović iz Iriga. Njima je ekipa serijala emisija “Kuća od srca”, koje su na programu TV Pink utorkom od 22 časa, pritekla u pomoć zbog nehumanih uslova u kojima ova mnogočlana porodica živi, ali uz renoviranje doma Žarko Lazić i Jelena Matijašević pokušavaju da isprave i strašne greške koje su počinjene u prošlosti.

Domaćin kuće i otac petoro dece ostavljen je kao dete u domu, kao i sva njegova braća i sestre. Od njegove svadbe on je odlučio da više ne razgovara sa svojom majkom Nadom, ali Žarko se potrudio da to promeni.

Pokušavajući da sve drži pod kontrolom, Jelena je pokušavala da sakupi neophodan novac za nastavak radova, ali je i nastavila sa rešavanjem porodičnih problema. Tu je nastao još jedan problem.

Da li će tužne vesti uzdrmati domaćina i uticati na njegove dalje postupke, saznaćemo u utorak 16. aprila od 22 časa uz TV Pink i emisiju „Kuća od srca“.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement