Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Bunt rok festival (RTS 2, 23.30)

U četvrtoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi „5 minuta slave“ iz Novog Sada, „Verica Marinković bend“ iz Beograda, i „ZeroTwo“ iz Niša. Pored Branke Glavonjić, autorke festivala, kroz ovu emisiju vodiće vas Zoran Stefanov, frontmen benda „Iskaz“, i Stefan Jovčić, koji je zadužen za razgovore sa bendovima.Ovoga puta u revijalnom delu […]

Published

on

U četvrtoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi „5 minuta slave“ iz Novog Sada, „Verica Marinković bend“ iz Beograda, i „ZeroTwo“ iz Niša.

Pored Branke Glavonjić, autorke festivala, kroz ovu emisiju vodiće vas Zoran Stefanov, frontmen benda „Iskaz“, i Stefan Jovčić, koji je zadužen za razgovore sa bendovima.
Ovoga puta u revijalnom delu čućemo bend „Eyesburn“. Nemanja Kojić Kojot, frontmen, pevač, gitarista i trombonista „Eyesburn-a“, je i član žirija. Pored njega, u žiriju su i kompozitor i gitarista, Nikola Čuturilo, koji je u četvrtoj emisiji predsednik žirija, Jovana Dukić, muzička urednica RTS-a, kao i stalni članovi: Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM).

Gledaoci neće biti uskraćeni za vesti o svim novim izdanjima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a tu je i Top Lista Bunt koju vodi Katarina Vujović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement