Connect with us

FILM

Džeki Čen – Umalo sam poginuo u Jugoslaviji!

Tokom osamdesetih godina prošlog veka, legendarni glumac Džeki Čen (65), snimao je u tadašnjoj Jugoslaviji, u Zagrebu, film „Božji oklop“, koji je premijerno prikazan 1987. godine u bioskopima. Tokom snimanja jedne scene, Džeki je umalo život. Naime, on je skakao na drvo, međutim, grana je pukla, pa je pokušao da uhvati drugu granu. Na kraju, […]

Published

on

Tokom osamdesetih godina prošlog veka, legendarni glumac Džeki Čen (65), snimao je u tadašnjoj Jugoslaviji, u Zagrebu, film „Božji oklop“, koji je premijerno prikazan 1987. godine u bioskopima. Tokom snimanja jedne scene, Džeki je umalo život.

Naime, on je skakao na drvo, međutim, grana je pukla, pa je pokušao da uhvati drugu granu. Na kraju, pao je na tlo i povredio glavu. Čen se teško povredio i dva dana je bio u bolnici, piše 24sata.hr.

Džeki je zbog ovog pada ima i rupu u glavi, a kako je rekao 2017. godine u emisiji voditelja Konana O’ Brajena, znao je kako da padne, što mu je na kraju i spaslo život.

https://www.youtube.com/watch?v=Zr-Uw6MgCnc

– Snimao sam u Jugoslaviji. Skočio sam na drvo, grana je pukla. Pokušao sam da uhvatim drugu granu, ali je i ona pukla. Jugoslovenski kamerman je držao ovako kameru. Da ostavio kameru i da me je malo gurnuo, mislim da bi bio bezbedan. Ali je kamerman pobegao. Imao sam toliko sreće, znam kako da padnem. Ja sam pao ovako, a da sam pao ovako, bio bih gotov. Rekli su mi, nemoj da ustaješ.Čuo sam da krv izlazi iz mog uveta – rekao je Džeki.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement