Connect with us

FILM

Stigao je zastrašujući trejler za nastavak horor filma „To“

Krvoločni klovn Stivena Kinga vraća se 6. septembra u vaš grad! Zastrašujući trejler za nastavak horor filma, „To: Poglavlje 2“, koji ledi krv u žilama, objavljen je juče na zvaničnom Youtube kanalu Warner Bros Pictures i za samo 24 sata pogledan je više od 22 miliona puta! U trejleru dugo iščekivanog filma vidimo odraslu Beverli […]

Published

on

Krvoločni klovn Stivena Kinga vraća se 6. septembra u vaš grad! Zastrašujući trejler za nastavak horor filma, „To: Poglavlje 2“, koji ledi krv u žilama, objavljen je juče na zvaničnom Youtube kanalu Warner Bros Pictures i za samo 24 sata pogledan je više od 22 miliona puta!

Pripadnici Kluba gubitnika kao decaFoto IMDb

U trejleru dugo iščekivanog filma vidimo odraslu Beverli (Džesika Čestejn), kako se vraća kući u kojoj je odrasla sa ocem nasilnikom. Vrata joj otvara jedna od onih čudnih bakica od koje vas dužinom cele kičme prolaze žmarci. Prijatan razgovor uz čaj i muziku sa gramofona ubrzo postaje veoma napet. Drama eskalira kad jeziva bakica ode u kuhinju po kolače, a Beverli primeti poznato lice iz cirkusa kako je gleda sa požutele slike.

Spremite se, stiže Penivajz! Foto IMDb

I bakica je, pogađajte, niko drugi nego – Penivajz!

Zatim slede kadrovi iz filma u kojima vidimo kako članovi Kluba gubitnika izgledaju nakon 27 godina od radnje prvog dela „To“. Odraslog Bilija glumi Džejms Mekavoj (Podeljen, X-men:Apokalipsa), Majka – Isaija Mustafa (Klinika), a RičijaBil Heder (Subotom veče uživo). Trejler se završava sa devojčicom koja iz nekog razloga šeta po kanalizaciji, a Penivajzovo lice izleće iz mraka.

Pripadnici Kluba gubitnika sad su odrasli ljudi… Foto Promo

Prošlo je skoro dve godine otkako je „It“ postao horor film sa najvećom zaradom u istoriji žanra, skinuvši sa prvog mesta „Isterivača đavola“ nakon 44 godine. Na svetskim blagajnama inkasirao je nešto više od 700 miliona dolara! Dovoljan razlog da se sa Penivajzom sastanemo u mračnim bioskopskim salama još jednom.

Trejler za film „To: Poglavlje 2“

Advertisement