Connect with us

FILM

Stiže nastavak NAJJEZIVIJEG ZOMBI HORORA decenije – POLUOSTRVO!

Published

on

Horor film „Voz za Busan“ (2016) nedavno se našao na našoj listi postapokaliptičnih filmova koje u doba korone morate pogledati, a sada su nam stigle vesti da je nastavak ove zombi sage spreman za veliko platno, odnosno, pre će biti mali ekran. Film „Voz za Busan“ kotira se kao jedan od najboljih filmova ovog žanra u poslednje vreme sa zaradom od 92 miliona dolara,  a sada konačno imamo priliku da bacimo pogled i na film o kom se priča od 2018.

Nastavak režira ponovo Yeon Sang-ho,  a kako saznajemo, starih likova neće biti budući da radnja ovog puta prati dešavanja na uništenom korejskom poluostrvu nakon što se virus proširio, odnosno četiri godine posle dešavanja u originalnom filmu.

Priča prati bivšeg vojnika koji je pobegao na vreme i u potrazi za životom sa njegovim timom nailazi na grupu preživelih koji mu život mogu pretvoriti u raj ili pakao.

Film je prema prvobitnim planovima trebalo u bioskope da stigne u avgustu, ali kako korona menja planove, tako će i Peninsula svoje izdanje dobiti – kada korona posustane. Osim u slučaju da nam u međuvremenu radnja filma ne postane stvarnost.

Foto Promo

Advertisement