Emisija dana: Amidži šou (Pink, 23.00)

Nećete biti sami ukoliko u utorak od 23 časa budete uz TV Pink i emisiju “Amidži šou” u kojoj nas autor Ognjen Amidžić podseća na čuveni narodnjački evergrin – “Ja imam nekog, a ti si sam”, a u goste mu dolazi jedini duetski sastav čija se imena rimuju – Slavko Banjac i Vesna Zmijanac!

Biće tu i glumica Mirka Vasiljević i pevačica Mina Kostić. Legendne narodne muzike će pričati o zlatnim vremenima kada su harali muzičkom scenom, a albume, poput onog Vesne Zmijanac iz 1994. na kome se našla duetska numera sa Slavkom, prodavali u tiražima od više stotina hiljada primeraka.

Samo dva dana pred veliki beogradski koncert, Banjac u emisiji otkriva šta je pripremio za publiku Sava centra, ali i predstavlja prošlogodišnji album “Ljubav kao odgovor”, s kojim se posle duže od dve decenije vratio na muzičku scenu.

Kako je poput oluje protutnjala srpskim medijima izjava glumice Mirke Vasiljević “da žena u braku treba da zna kada da zaćuti”, te se o tome raspravljalo i u javnosti, Ognjen je odlučio da ugosti ovu majku troje dece, koja ove godine slavi deceniju braka, i podrobno je ispita o svemu.

Šta o tome misli Mina Kostić, koja inače ne voli da svoj privatan život iznosi u javnost, saznaćemo od nje. Uz to, pevačica će ispričati svoje planove i predstaviti nove numere. Zabavno i poučno – “Amidži šou”, u utorak od 23 časa na TV Pink.

Foto Promo