Naslovna Arhiva Emisija dana: Amidži šou (Pink, 23.00)

Emisija dana: Amidži šou (Pink, 23.00)

Nećete biti sami ukoliko u utorak od 23 časa budete uz TV Pink i emisiju “Amidži šou” u kojoj nas autor Ognjen Amidžić podseća na čuveni narodnjački evergrin – “Ja imam nekog, a ti si sam”, a u goste mu dolazi jedini duetski sastav čija se imena rimuju – Slavko Banjac i Vesna Zmijanac!

Biće tu i glumica Mirka Vasiljević i pevačica Mina Kostić. Legendne narodne muzike će pričati o zlatnim vremenima kada su harali muzičkom scenom, a albume, poput onog Vesne Zmijanac iz 1994. na kome se našla duetska numera sa Slavkom, prodavali u tiražima od više stotina hiljada primeraka.

Samo dva dana pred veliki beogradski koncert, Banjac u emisiji otkriva šta je pripremio za publiku Sava centra, ali i predstavlja prošlogodišnji album “Ljubav kao odgovor”, s kojim se posle duže od dve decenije vratio na muzičku scenu.

Kako je poput oluje protutnjala srpskim medijima izjava glumice Mirke Vasiljević “da žena u braku treba da zna kada da zaćuti”, te se o tome raspravljalo i u javnosti, Ognjen je odlučio da ugosti ovu majku troje dece, koja ove godine slavi deceniju braka, i podrobno je ispita o svemu.

Šta o tome misli Mina Kostić, koja inače ne voli da svoj privatan život iznosi u javnost, saznaćemo od nje. Uz to, pevačica će ispričati svoje planove i predstaviti nove numere. Zabavno i poučno – “Amidži šou”, u utorak od 23 časa na TV Pink.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...