Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Igraj za zavičaj (RTS 1, 21.10)

„Igraj za zavičaj“ dobio je svoje četvrtfinaliste. Večeras se za prolazak u polufinale bore sada već dobro poznati takmičari iz Jagodine, Leskovca, Sombora i Subotice. Videćemo kome je odžačarka donela sreću u asocijacijama, a kome je Big bend RTS-a olakšao zadatke u „Muzičkoj spajalici“. Kako je glumac i voditelj Miki Perić navežbao crtanje stripa u […]

Published

on

„Igraj za zavičaj“ dobio je svoje četvrtfinaliste. Večeras se za prolazak u polufinale bore sada već dobro poznati takmičari iz Jagodine, Leskovca, Sombora i Subotice.

Videćemo kome je odžačarka donela sreću u asocijacijama, a kome je Big bend RTS-a olakšao zadatke u „Muzičkoj spajalici“. Kako je glumac i voditelj Miki Perić navežbao crtanje stripa u Leskovcu, ko ga je matirao u Somboru, zašto je Jagodina svet u malom i kako se dočekuju prijatelji u Subotici. Saznajte i kome je otišao osvojeni novac u humanitarne svrhe i koga je sve muzički gost Dejan Petrović digao na noge.

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac. Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement