Naslovna FILM Prva gay erotska scena u filmu “Rocketman”, od 30. maja u bioskopima

Prva gay erotska scena u filmu “Rocketman”, od 30. maja u bioskopima

Epska muzička fantazija o životu Eltona Džona “Rocketman” stiže nam 30. maja u bioskope! Reč je o neverovatnoj ljudskoj priči o periodu kada se britanski muzički div probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta do međunarodnog superstara Eltona Džona.

Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu “Rocketman”, koji kao režiser potpisuje Dekster Flečer, takođe glume Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

Biografski film o britanskom kantautoru biće, inače, prvi blokbaster koji će sadržati scenu seksa dvojice muškaraca – pevača, koga glumi mladi britanski glumac Taron Egerton, i njegovog prvog ljubavnika, Džona Rida (Ričard Mejden). Na velikom ekranu prikazana je i scena njihovog prvog seksa, za koju Elton John kaže da se baš tako dogodila.

Taron Egerton kao Elton Džon i Ričard Mejden kao Džon Rid

– Ponosan sam na to što će publika u bioskopu prvi put videti erotsku scenu između dvojice muškaraca. Možda se nekim ljudima neće svideti i mogu to da ne shvate, ali da to nije u filmu osećao bih se kao da varam publiku. Moram da budem iskren ako pričam svoju priču. Bilo je to kad sam imao 23 godine, do tada sam bio nevin. Očajno sam hteo da me neko voli i da imam fizičku vezu – priznao je Elton, kome je Rid, njegov prvi ljubavnik, bio i menadžer. – Kad sam odrastao, otac mi je rekao da ću izgubiti vid ako budem masturbirao. Kad sam sa 13 godina dobio naočare, pomislio sam: “O Bože, ostvaruje se!” Prvi put kada sam ležao sa Džonom u svom naručju osećao sam se kao da sam konačno normalan.

Taron Egerton u filmu Rocketman Foto Paramount Pictures

Film prati Eltonov život tokom šezdesetih i sedamdesetih godina, a mnogo je detalja oko njegove zavisnosti o kojoj je uvek otvoreno pričao.

– Iako sam bio u užasnom stanju dok sam se drogirao, nastavio sam da konzumiram narkotike, snimam albume i idem na turneje jer me je muzika održala u životu. Da sam prestao, više ne bih bio sa vama. Teško mi je da to gledam, jer zaista ne želim da se vraćam u to vreme – iskren je Elton.

Danas je ovaj 72-godišnjak u srećnom braku sa Dejvidom Furnišem, sa kojim odgaja dvojicu sinova, Zakarija i Elijaha.

Foto IMDb

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...