Connect with us

TV

Poznati i emisija „150 minuta“ poklanjaju maturantima garderobu

Ekipa emisije „150 minuta“ ponovo je pripremila za maturatne posebno iznenađenje. Od ponedeljka, 27. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 14.30 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem – šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti […]

Published

on

Ekipa emisije „150 minuta“ ponovo je pripremila za maturatne posebno iznenađenje. Od ponedeljka, 27. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 14.30 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem – šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti do kraja života.

Zato će se poznate ličnosti svakog dana u 150 minuta potruditi da onima koji budu bili srećne ruke, bar malo olakšaju ove slatke muke i darovati im deo svoje garderobe – cipelice, tašne, leptir mašne, odela, sakoe…

Glumica Jelena Gavrilović

U ovoj zanimljivoj akciji emisije učestvovaće Anđelka Prpić, Sergej Ćetković, Vladimir Aleksić, Jelena Jovičić, Lena Kovačević, Bojana Stefanović, Nataša Miljković, Sofija Milošević, Danijela Dimitrovska, Stefan i Danijela Buzurović, Srđan Timarov, Zoran Pajić, Vladimir Kovačević, Jelena Gavrilović, Danijel Korša, Boško Jakovljević, Verica Rakočević, Viktor Savić, Anja Mit, Dejan Petrović, Lena Bogdanović i mnogi drugi.

„Veoma sam ponosna što je ova, pre svega, humana akcija zaživela i što se poznati odazivaju bez ikakve dileme. Cilj nam je da usrećimo i male i velike maturante, da im olakšamo i učinimo da im matursko veče bude nezaboravno! Svesni smo da obući se za ovu priliku nije nimalo lako u finansijskom smislu te nam je drago da će zablistati i oni koji sebi možda ne mogu da priuste sve ono sto bi želeli“, kaže urednica „150 minuta“ Jovana Vukojević.

Ono što je sigurno, omladinci će se osećati posebno i drugačije jer će poneti deo garderobe svojih omiljenih ličnosti, da li će to biti haljina poznate manekenke Sofije Milošević, Pajićev sako, saznaćemo u nedelji pred nama.

Sve što bi dečaci i devojčice ili pak njihovi roditelji trebalo da urade, jeste da gledaju „150 minuta“ i putem društvenih mreža napišu šta bi od punuđenog voleli da dobiju. Od naših poznatih koji učestvuju u ovoj akciji čućemo dogodovštine s mature, a videćemo i kako su oni izgledali za svoje matrusko veče.

Foto Prva

Advertisement