Connect with us

TV

PET – poslednja epizoda! Od 20.00 na RTS 1!

Televizijska serija PET primakla se kraju. U subotu 25. maja na Prvom programu RTS-a od 20.00 gledaćemo poslednju epizodu serije koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju gledalaca i pridružila se nizu novih domaćih TV serija koje su poslednjih meseci preplavile naše male ekrane. Uz Državnog službenika, Moje generaciju, Žmurke i mnoge druge serijale […]

Published

on

Televizijska serija PET primakla se kraju. U subotu 25. maja na Prvom programu RTS-a od 20.00 gledaćemo poslednju epizodu serije koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju gledalaca i pridružila se nizu novih domaćih TV serija koje su poslednjih meseci preplavile naše male ekrane.

Uz Državnog službenika, Moje generaciju, Žmurke i mnoge druge serijale Pet nam je vratila nadu da domaćoj produkciji nije odzvonilo. A vratilo nam je i Galu Videnović na TV nebo.

Iskreni i potpuno subjektivni da budemo, što se nas tiče, ovo su bili i najveći dometi ove serije budući da nas ničim drugim nije posebno oduševila – nategnut scenario, uobičajena trivijalno-teatralna gluma naših TV zvezda koje nikako da se od pozorišne glume (kod koje je momenat preglumljavanja itekako poželjan) „prebace na televizijsku gde bi oni morali da budu svedeniji, a kamera i dobra režija (ponovo izostalo) ti koji će odraditi veći deo posla.

Ipak, ostavimo li sve to po strani, Pet od nas dobija prolaznu ocenu jer je zadržala otvorena vrata za neki naredni projekat kom se već radujemo.

Do tada, da vidimo šta nas očekuje večeras u poslednjoj epizodi…

PET – poslednja epizoda

Miči je otišao do vođe kriminalne bande, Mirte, i uspeo da – kao Ninin izaslanik – sklopi primirje sa njim. Aleks se posle više pokušaja konačno srela sa Srđanom, mladićem koji joj se dopada. Prizna Srđanu da ima psihičkih problema, ali ona mu se bez obzira na to veoma dopada i odluči da započne ljubavnu vezu sa njom.

Voja, pripadnik specijalne antiterorističke jedinice, sazna da je iza brojnih kriminalnih akcija vezanih za Ninu i njene drugarice, Aleks, Katarinu, Nataliju i Sonju, stoji misteriozna osoba.

Glavne uloge igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović, Milena Radulović, Nebojša Dugalić, Nikola Kojo i Igor Benčina.


Continue Reading
Advertisement