Naslovna TV PET - poslednja epizoda! Od 20.00 na RTS 1!

PET – poslednja epizoda! Od 20.00 na RTS 1!

Televizijska serija PET primakla se kraju. U subotu 25. maja na Prvom programu RTS-a od 20.00 gledaćemo poslednju epizodu serije koja je za kratko vreme privukla veliku pažnju gledalaca i pridružila se nizu novih domaćih TV serija koje su poslednjih meseci preplavile naše male ekrane.

Uz Državnog službenika, Moje generaciju, Žmurke i mnoge druge serijale Pet nam je vratila nadu da domaćoj produkciji nije odzvonilo. A vratilo nam je i Galu Videnović na TV nebo.

Iskreni i potpuno subjektivni da budemo, što se nas tiče, ovo su bili i najveći dometi ove serije budući da nas ničim drugim nije posebno oduševila – nategnut scenario, uobičajena trivijalno-teatralna gluma naših TV zvezda koje nikako da se od pozorišne glume (kod koje je momenat preglumljavanja itekako poželjan) “prebace na televizijsku gde bi oni morali da budu svedeniji, a kamera i dobra režija (ponovo izostalo) ti koji će odraditi veći deo posla.

Ipak, ostavimo li sve to po strani, Pet od nas dobija prolaznu ocenu jer je zadržala otvorena vrata za neki naredni projekat kom se već radujemo.

Do tada, da vidimo šta nas očekuje večeras u poslednjoj epizodi…

PET – poslednja epizoda

Miči je otišao do vođe kriminalne bande, Mirte, i uspeo da – kao Ninin izaslanik – sklopi primirje sa njim. Aleks se posle više pokušaja konačno srela sa Srđanom, mladićem koji joj se dopada. Prizna Srđanu da ima psihičkih problema, ali ona mu se bez obzira na to veoma dopada i odluči da započne ljubavnu vezu sa njom.

Voja, pripadnik specijalne antiterorističke jedinice, sazna da je iza brojnih kriminalnih akcija vezanih za Ninu i njene drugarice, Aleks, Katarinu, Nataliju i Sonju, stoji misteriozna osoba.

Glavne uloge igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović, Milena Radulović, Nebojša Dugalić, Nikola Kojo i Igor Benčina.


Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...