Connect with us

NE PROPUSTITE

LADY GAGA i najveće svetske zvezde pevaju za ZEMLJU! Koncert ONE WORLD: TOGETHER AT HOME na E! kanalu 19. aprila!

Published

on

U nedelju 19. aprila od 19.00 kanal E! će prikazati One World: Together At Home (Jedan svet: zajedno kod kuće), specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podiže svest i doprinosi finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. Organizacija „Global Citizen“ i Svetska zdravstvena organizacija udružile su se sa poznatim ličnostima u jedinstvenom šou programu u kome će nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice.

Pročitajte još Južni vetar 14. epizoda (FINALE) – trejler (VIDEO)

Program One World: Together at Home, koji nastavlja uspeh digitalne serije aktivnosti pod istim imenom, ima za cilj da istakne herojske napore zdravstvenih radnika i da pruži podršku Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv pandemije.

Ovaj događaj predvodi  Lady Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imaće: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder.

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ o seriji JUŽNI VETAR: Prljave duše poput MARAŠEVE – najteže se ČISTE!

Dvosatni program vodiće poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert i obuhvatiće nastupe najvećih svetskih zvezda koje doniraju multimilionske iznose fondu za solidarnost Svetske zdravstvene  organizacije.

Ovaj program će ohrabriti gledoce uz eksluzivna pojavljivanja svetski poznatih muzičara, sportista, komičara sa glavnim ciljem da se gledoci edukuju i informišu o rizicima virusa COVID-19, prevenciji i lečenju. Prenos će obuhvatiti intervjue sa stručnjacima Svetske zdravstvene organizacija kao i priče „sa prve linije“ medicinskih radnika širom sveta, o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsetnik za hitno reagovanje u ovom trenutku.  

Pročitajte još 911 i 911: TEKSAS dobili zeleno svetlo za NOVE SEZONE! Treći ciklus premijerno od 14. aprila na FOX!

Nakon uživo prenosa u subotu 18. aprila, program  One World: Together at Home emitovaće se na kanalu E! u nedelju 19. aprila u 19.00.

Foto E!

Advertisement