Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Život priča (Prva, 22.00)

Večeras od 22 sata na Prvoj u emisiji „Život priča“ videćete ispovest Jelice Dabović, nekadašnje najbolje košarkašice Crne Gore o zlostavljanju koje je preživela u svojoj porodici. „Ako obelodanim istinu o porodici koju pišem skoro ceo život, mogu ih izgubiti sve i to će mi slomiti srce. Ali, ako ne objavim rukopis ili ispričam bilo […]

Published

on

Večeras od 22 sata na Prvoj u emisiji „Život priča“ videćete ispovest Jelice Dabović, nekadašnje najbolje košarkašice Crne Gore o zlostavljanju koje je preživela u svojoj porodici. „Ako obelodanim istinu o porodici koju pišem skoro ceo život, mogu ih izgubiti sve i to će mi slomiti srce. Ali, ako ne objavim rukopis ili ispričam bilo šta drugo osim istine, izgubiću sebe i to će mi uništiti dušu”, Kaže Jelica.

Oduvek joj se činilo da će je sve muke, pa čak i one najveće, ako ostanu sakrivene od tuđih pogleda, neuporedivo manje boleti. Nisu je bolele te batine koje je dobijala kao što je boleo stid, ako bi neko drugi prisustvovao njenom mučenju i bio svedok onoga kroz šta je prolazila.

Bar da je imao toliko ljudskosti da je tuče na onim mestima gde niko nije mogao da je vidi i po onim delovima tela na kojima se tragovi tih udaraca ne mogu primetiti… Ali on nije birao ni vreme ni mesto, niti razmišljao o tome kakve će emocije njegova dela da izazovu u onima koji su bili samo njegove žrtve.

Continue Reading
Advertisement